Ponturi Pariuri – AC Milan – Genoa – Serie A – 31.10.2018

Miercuri 31.10.2018, incepand cu ora 21:30, va avea loc duelul AC Milan – Genoa, din cadrul rundei a 10-a a primei ligi din Italia.

AC Milan se claseaza in acest moment pe pozitia a 7-a a clasamentului din Serie A, cu 15 puncte acumulate dupa 9 etape. Argentinianul Gonzalo Higuain este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 3 puncte acumulate in ultimele 2 etape. Dupa esecul in ultimele minute suferit cu Inter, milanezii au invins-o pe Sampdoria in ultima runda, 3-2 pe teren propriu. In Europa League, AC Milan a fost invinsa etapa precedenta pe teren propriu, 1-2 de catre spaniolii de la Betis. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe I. Strinic si A. Conti, acestia avand unele probleme de ordin medical.

De partea cealalta, Genoa ocupa pozitia a 11-a a clasamentului primei ligi din Italia, echipa reusind sa adune 14 puncte dupa 9 partide de campionat. Polonezul K. Piatek este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 9 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla pe o panta descendenta, cu doar 2 puncte acumulate in precedentele 3 partide de campionat. Dupa infrangerea cu 1-3 in fata celor de la Parma, acestia au inregistrat 2 remize consecutive: 1-1 pe terenul celor de la Juventus si 2-2 pe teren propriu, in fata celor de la Udinese. Antrenorul “grifonului” nu are probleme cu lotul, asadar va putea trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Cele doua echipe au parte de un sezon aproape identic pana in acest moment, fiind despartite de un singur punct in clasament. Ambele au avut perioade bune si perioade modeste, asadar avem in fata doua echipe inconstante, imprevizibile. Miza este una importanta astazi, in urma unui succes, ambele ajungand pe o pozitie de Europa League. Cele doua au ofensive destul de bune, cu 18 respectiv 15 goluri inscrise in 9 etape. Ma astept la o partida frumoasa, cu multe faze de poarta, asadar recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de  2.02 oferita de cei de la Unibet.