Ponturi Pariuri – AC Milan – Olympiakos – Europa League – 04.10.2018

AC Milan - Chievo Verona

Joi 04.10.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul AC Milan – Olympiakos, din cadrul rundei a 2-a a grupelor Europa League.

AC Milan se claseaza in acest moment pe pozitia a 11-a a clasamentului primei ligi din Italia, echipa reusind sa obtina 9 puncte dupa 6 etape. Spaniolul Suso este golgheterul echipei in campionat, cu cele 3 goluri inscrise pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o continua ascensiune, cu 5 puncte obtinute in precedentele 3 etape. Dupa o remiza pe terenul celor de la Empoli, cei de la AC Milan au reusit sa o invinga pe Sassuolo in deplasare, cu scorul de 4-1. Italienii au avut emotii serioase in prima etapa de Europa League, reusind sa se impuna la limita pe terenul celor de la Dudelange, cu scorul de 1-0. Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel pe M. Caldara, A. Conti si I. Strinic, acestia avand unele probleme de ordin medical.

De partea cealalta, Olympiakos ocupa pozitia a 3-a a clasamentului primei ligi din Ungaria, cu cele 15 puncte acumulate, in 8 partide de campionat. Maghiarul S. Huszti este cel mai bun marcator al echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 3 ori pana acum. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat. Dupa o victorie la limita pe terenul celor de la Panionios (scor 1-0), acestia au cedat cu acelasi scor pe teren propriu, in fata celor de la PAOK. Grecii au remizat alb in prima etapa de Europa League, pe teren propriu, in fata spaniolilor de la Betis. Grecul K. Tsimikas nu va efectua aceasta deplasare, acesta fiind suspendat.

AC Milan a parut destul de ezitanta in prima etapa de Europa League, reusind sa obtina o victorie la limita in fata luxemburghezilor de la Dudelange. De partea cealalta, Olympiakos nu impresioneaza deloc in compartimentul ofensiv, cu doar 2 goluri inscrise in precedentele 4 partide oficiale. Ma astept la o partida in care AC Milan va instaura o dominatie statica, in timp ce Olympiakos va incerca sa conserve un rezultat de egalitate, tinand cont ca e cea mai dificila deplasare. Recomandarea mea asadar este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.85 oferita de cei de la Unibet.