Ponturi pariuri Academica Clinceni vs Hermannstadt – Liga 1

Ponturi pariuri Academica Clinceni vs Hermannstadt
sursa foto Facebook Academica Clinceni

Ponturi pariuri Academica Clinceni vs Hermannstadt – Liga 1

Duminica 17.01.2021, de la ora 19:00, se va desfasura partida de Liga 1 – Academica Clinceni vs Hermannstadt.

Operatorii online licentiati in Romania asteapta o partida echilibrata, fapt pentru care ambele formatii au o cota de peste 2.00 la victorie!

Cote Fortuna Academica Clinceni vs Hermannstadt

Academica Clinceni

Invincibilitatea celor de la Academica Clinceni s-a incheiat in 2021, dupa deplasarea la CFR Cluj. Deac, Costache si Debeljuh au rapus-o pe Academica, intr-un 3-1 pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu. Pentru Clinceni a marcat in minutul 84 Chandarov, din pasa lui Dobrescu. Chiar si dupa aceasta infrangere insa, gazdele ocupa un loc de play-off.

Academica Clinceni se afla pe pozitia cu numarul 5 a clasamentului, cu 25 de puncte acumulate in 16 runde. Echipa este una pragamatica, lucru pe care il putem observa cu ajutorul golaveraului – 17:13.

  • Echipa probabila: Valceanu – Pashov, Jutric, Patriche, Dobrescu – Bautista, Cebotaru – Cordea, Dumitriu, Tanase – Morar

Hermannstadt

Sibienii au 3 infrangeri consecutive in campionat, iar echipa se arpopie vertiginos de retrogradare. La finalul anului 2020, Hermannstadt a fost invinsa de catre Politehnica Iasi, 0-1 pe teren propriu. Apoi, oaspetii de astazi s-au deplasat la Ovidiu, acolo unde au dat piept cu Viitorul. Golul marcat de Oprut in priam repriza nu a fost suficient pentru ca Hermannstadt sa obtina vreun punct.

Constantenii s-au impus la limita, scor 2-1. Etapa precedenta, “rosii” au primit vizita celor de la Dinamo Bucuresti. Fabbrini si Nemec au rezolvat partida in minutele 30 si 33, stabilind repede scorul final – 0:2.

  • Echipa probabila: Cristiano – Oprut, Stoica, Viera, Voda – Addae, Dalbea, Petrescu – Joalisson, Karanovic, Mayoral

In urma infrangerii cu Dinamo Bucuresti, Ruben Albes a fost demis de catre conducerea sibiana.

In tabara sibienilor este un haos total in acest moment. Banca tehnica sta sub semnul intrebarii dupa plecarea ibericului Albes. De partea cealalta, jucatorilor gazdelor e posibil sa le fi scazut moralul, dupa esecul din Gruia. Ma astept la o partida echilibrata, lipsita de prea mult spectacol. In aceste conditii voi evita solistii si voi recomanda pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi pariuri Academica Clinceni vs Hermannstadt

sub 2.5 goluri, cota 1.60 la Fortuna