Ponturi pariuri Aerostar Bacau vs CS Balotesti – Liga 2

Ponturi pariuri Aerostar Bacau vs CS Balotesti

Ponturi pariuri Aerostar Bacau vs CS Balotesti: vineri, 31/05/2019, de la ora 13:00, la Bacau are loc meciul dintre Aerostar si CS Balotesti, infruntare din ultima etapa a sezonului.

Sursa foto: fanatik.ro

Aerostar Bacau

Bacauanii au reziliat contractul pe care il aveau cu tehniciaul Florin Bratu, dar situatia era una critica. Clubul moldav a retrogradat deja, pentru ca se afla pe locul 17, cu 35 de puncte. Sunt noua lungimi intre ea si Pandurii Tg. Jiu, echipa aflata imediat deasupra liniei rosii. De alfel, nici nu a primit vreo sansa, pentru ca jocul a lasat mult de dorit.

In etapa anterioara, Aerostar a suferit inca un esec, al treilea consecutiv. Pusa in fata ilfovenilor de la Sportul Snagov, a pierdut cu 0-1, in ceea ce a fost al 22-lea meci pierdut din acest sezon. Opt dintre ele au venit in partidele de pe teren propriu. Tot opt este si numarul victoriilor.

CS Balotesti

Ar putea sa fie ultimul meci al lui CS Balotesti pentru ca viitorul nu suna deloc bine. Formatia ilfoveana se afla pe penultimul loc, iar soarta ei se stia de mult timp. Este retrogradata, dar tot mai multe voci din lumea fotbalului de Liga 2 spune ca nu mai are finantator. Primaria nu mai este dispusa sa investeasca la o asemenea formatie.

CS Balotesti vine si ea dupa o serie de meciuri pierdute, sase la numar. Cea mai recenta a avut loc in fata celor de la Universitatea Cluj (0-2). De asemenea, ultima sa victorie dateaza din urma cu aproape trei luni. Pe 2 martie, la Bucuresti, CS Balotesti a invins-o cu 2-1 pe Daco-Getica, asta se intampla in urma cu 15 etape.

Un meci intre doua echipe deja retrogradate nu mai are miza. Totusi, Aerostar a plecat la drum cu un proiect si se anunta promovarea. Are nevoie de confirmare, astfel, sa obtina o victorie de moral in ultima runda. Este si pronosticul care pare sa stea in picioare, pentru ca ea ramane echipa mai buna. In tur a fost 1-1, dar tot intr-un meci controlat de bacauani.

Ponturi pariuri Aerostar Bacau vs CS Balotesti: peste 3.5 goluri, cota 1.65 la Unibet