Ponturi pariuri Al Ahed vs Al Wehdat – AFC Cup

Ponturi pariuri Al Ahed vs Al Wehdat - AFC Cup

Ponturi pariuri Al Ahed vs Al Wehdat: luni, incepand cu ora 19:00, la Beirut, pe stadionul municipal, are loc Al Ahed vs Al Wehdat, meciul retur din saisprezecimile AFC Cup.

Sursa foto: the-afc.com

Al Ahed

Traseul echipei din Liban este unul interesant, cel putin in AFC Cup. A reusit sa ramana neinvinsa in toate meciurile din cadrul fazei grupelor. De acolo se califica o singura echipa, ea reusind sa obtina prima pozitie cu 14 puncte. A avut cel mai bun atac din Grupa C si cea mai buna defensiva, dar nu este un lucru iesit din comun.

Tot ea a fost echipa care si in prima mansa a saisprezecimilor a iesit mai bie. Desi a avut rol de formatie gazda, in urma presiunilor facute la poarta adversa, a reusit sa inscrie. Meciul din tur s-a terminat 1-0 pentru ea, Mohamad Haidar l-a servicit excelent pe Mohamad Kdouh. De asemenea, Al Aheb este cea mai buna echipa din Liban, cea care anul acesta a luat un nou titlu.

Al Wehdat

Pe locul al treilea la finalul campionatului intern, cel din Iordania, Al Wehdat este pe cale sa incheie sezonul. Are nevoie de un joc foarte bun in returul saisprezecimilor AFC Cup, pentru ca pleaca cu handicap de un gol. Asta nu inseamna ca are un meci usor, cu atat mai mult cand nu trece printr-o perioada buna. In ultimele patru meciuri oficiale, Al Wehdat nu a reusit sa castige si in trei dintre ele e a luat gol.

Atingerea acestui punct al competitiei a venit dupa cucerirea Grupei A, acolo unde a incheiat cu 13 puncte. Cu trei puncte mai multe decat Al Jaish, principala sa urmaritoare, a bifat o noua calificare in fazele superioare ale AFC Cup. Este o competitie care echivaleaza cu Europa League, doar ca este destinata echipelor din Asia.

Nu sunt la prima intalnire in AFC Cup, Al Ahed vs Al Wehdat s-a mai jucat si in urma cu trei ani. Atunci se intalneau in faza grupelor si de fiecare data echipa gazda s-a impus cu 3-2. Este un meci la finalul caruia o echipa trebuie sa mearga mai departe. Pare ca Al Ahed este mult mai concentrata, a aratat asta si in tur, cu atat mai mult si in acest meci. Cum oaspetii sunt obligati sa iasa la joc, astept sa faca pasul si Al Ahed sa o surprinda din nou, sa inscrie cel putin un gol mai mult.

Ponturi pariuri Al Ahed vs Al Wehdat: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano