Ponturi pariuri Alashkert vs Makedonija GP – Europa League

Ponturi pariuri Alashkert vs Makedonija GP - Europa League

Ponturi pariuri Alashkert vs Makedonija GP: joi, 11 iulie, de la ora 18:00, Alashkert intalneste Makedonija GP, in cadrul primui duel din turul 1 preliminar al Europa League.

Alashkert

Armenii sunt favoriti conform cotelor de pariuri, Unibet pune la bataie o cota de 1.65 pentru succesul gazdelor. Nu inseamna neaparat ca este si o cota sigura, pentru ca nu a mai jucat un meci oficial de ceva timp. Ultimul meci oficial pe care Alashkert l-a disputat a avut loc pe 30 mai, si a fost pierdut de aceasta cu 2-3.

Pe locul al patrulea la finalul editiei trecute de campionat, Alashkert a prins ultimul loc rezervat pentru cupele europene. A fost cel mai slab sezon din ultimii cinci ani, pentru ca in perioada 2015 si 2018 a reusit sa castige campionatul. Pe de alta parte, joaca pe terenul propriu si acest lucru este un mare avantaj, cum se poate observa. In ultimele sase dueluri jucate cu rol de gazda, a reusit doua remize si alte patru victorii.

Makedonija GP

Participarea celor de la Makedonija GP in Europa League este strict meritul lui Vardar Skopje. Aceasta din urma nu a primit acceptul de a juca in cupele europene si astfel, a primit ea acest drept. De asemenea, a fost si unul dintre cele mai bune sezoane, pentru ca era obisnuita sa se uite la cupele europene din fata televizorului.

Nu este straina de un meci la asemenea nivel, insa nu a mai participat in cupele europene de zece ani. Ultima oara cand s-a intamplat asta a fost in sezonul 2009/10 si era lasata acasa inca de la prima dubla. De asemenea, are probleme in a castiga in fata echipelor decent, astfel, pare sa isi merite statutul de outsider.

Sunt echipe care joaca la un nivel indoielnic, poate din acest motiv nici nu vor ajunge departe. In acest context, cred ca rolul de echipa gazda o sa cantareasca decisiv. Alashkert este si o formatie obisnuita sa joace mai bine acasa in aceasta faza a cupelor europene. Din partea ei ma astept sa inscrie cel putin doua goluri, suficiente pentru a-si asigura succesul.

Ponturi pariuri Alashkert vs Makedonija GP: gazdele castiga, cota 1.65 la Unibet