Ponturi Pariuri – Albissola – Pistoiese – Serie C – 17.10.2018

Miercuri 17.10.2018, incepand cu ora 21:30, va avea loc duelul Albissola – Pistoiese, din cadrul rundei a 7-a a ligii a 3-a din Italia.

Albissola se claseaza in acest moment pe pozitia a 20-a a clasamentului din Serie C (Grupa A), cu 1 punct acumulat dupa 5 etape de campionat. Italianul R. Martignago este golgheterul echipei sale in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Gazdele traverseaza o perioada foarte slaba. Acestia au suferit 4 infrangeri consecutive in debutul sezonului, iar runda precedenta au terminat la egalitate pe teren propriu, 1-1 in fata celor de la Piacenza. De altfel, Albissola a parasit si Cupa Italiei, dupa un 2-0 pe terenul celor de la Alessandria. Gazdele reuseau sa castige ultima partida oficiala pe teren propriu, in luna Mai. Atunci, acestia o invingeau pe Vis Pesaro in campionat, cu scorul de 2-0.

De partea cealalta, Pistoiese ocupa pozitia a 19-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 2 puncte dupa 5 partide de campionat. Italianul E. Rovini este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 3 goluri inscrise in campionat. Oaspetii nu se descurca nici ea prea bine, fiind lipsiti de victorie in acest moment. Dupa remiza de pe teren propriu cu Gozzano (scor 2-2), Pistoiese a cedat etapa precedenta pe teren propriu, scor 0-2. De altfel, aestia au suferit si ei un esec in Cupa Italiei in aceasta luna, 4-2 pe terenul celor de la Imolese. Oaspetii nu au reusit niciodata sa se impuna pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Albissola – Pistoiese reprezinta duelul celor mai slabe echipe in acest debut de sezon, in Serie C – Grupa A. Cele doua sunt lipsite de victorie dupa 5 etape, singurele puncte revenindu-le in urma unor remize. Moralul cu siguranta este scazut in ambele reprize, iar oremiza nu ii ajuta cu absolut nimic. Acestea sufera in compartimentul defensiv, cu cate 10 respectiv 13 goluri incasate in 5 partide de campionat. Ma astept la o partida in care cele doua se vor deschide, in cautarea primei victorii din acest sezon. E dificil de prezis o invingatoare, asadar recomandarea mea de aceasta data este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.95 oferita de cei de la Netbet.