Ponturi pariuri Alta vs Stabaek – NM Cup

Ponturi fotbal Stabaek vs Ranheim

Ponturi pariuri Alta vs Stabaek: joi este programat jocul dintre Alta si Stabaek, din saisprezecimile Cupei Norvegiei, partida ce incepe de la ora 19:00.

Sursa foto: indianexpress

Alta

In forma buna dupa succesul de la finalul saptamanii trecute, 3-1, cu Elverum. Alta este outsider al acestui duel. E normal sa fie asa, pentru ca provine din cel de-al treilea esalon fotbalistic din Norvegia. Ea se afla pe locul 5 in Divizia 2, Grupa 2. Sunt patru puncte in minus, pe care le are fata de Grorud, echipa care conduce clasamentul.

Tocmai din cauza esalonului de unde provine, Alta a intrat deja in cursa pentru Cupa Norvegiei. Meciul de joi este deja al treilea pe care urmeaza sa il joace. In tururile anterioare, nu s-a pus problema sa treaca de echipe mai slab cotate, precum Porsanger si Floya. De fiecare data a reusit sa obtina acelasi scor, 3-0.

Stabaek

Incearca sa se mentina pe prima scena a fotbalului norvegian, dar devine din ce in ce mai greu sa faca asta. Se afla pe ultimul loc in Eliteserien, cu 7 puncte, ea fiind echipa care are si cel mai mic numar de goluri inscrise. De altfel, in ultimele patru dueluri disputate in campionat, a fost invinsa de fiecare data.

Intre aceste dueluri jucate in Eliteserien s-a strecurat si o partida din Cupa Norvegiei. Succesul cu 6-1 in fata celor de la Elverum a ridicat atunci putin moralul echipei din Stabaek. De aemenea, cele mai recente doua succese au venit in aceasta competitie. In chiar primul meci, a trecut cu 3-1 de modesta Heming, ambele meciuri s-au jucat in deplasare.

Cu siguranta, pentru Stabaek e mai important meciul pe care il are in campionat, decat cel din cupa. Totusi, este favorita si are motive sa isi joace sansele pana la capat. De-a lungul timpului s-au mai duelat, dar nu recent. Una peste alta, chiar daca este pe ultimul loc in clasament, Stabaek este o echipa de prima liga. Alta provine din cel de-al treilea esalon, unde nivelul este mult sub ceea ce adversara ei joaca.

Ponturi pariuri Alta vs Stabaek: victorie Stabaek, cota 1.60 la Unibet