Ponturi pariuri Altona Magic vs Dandenong – NPL Victoria

Ponturi pariuri Altona Magic vs Dandenong – NPL Victoria

Ponturi pariuri Altona Magic vs Dandenong: sambata este zi de fotbal in ligile de fotbal regionale din Australia, iar de la 11:00, Altona Magic intaneste Dandenong. Meciul face parte din etapa a 17-a din cadrul NPL Victoria.

Altona Magic

Slaba prestatia celor de la Altona Magic in meciurile din ultima luni si jumatate. Aceasta a reusit sa obtina o singura victorie in acest interval, in care s-au jucat sase meciuri. Restul de infruntari au fost infrangeri, in care a luat cel putin doua goluri. Este o echipa care primest usor goluri, lucru remarcat de catre cifre.

Altona Magic se afla pe locul 8, cu 22 de puncte, la trei in spatele lui Green Gully, ultima formatie care prinde play-off-ul. Acest lucru se intampla in contextul in care are -2 in dreptul golaverajului. Are un atac foarte bun, cu 30 de goluri inscrise, insa, are o aparare ceva mai slaba si a incasat 32 de goluri.

Dandenong

Replica celor de la Dendenong s-ar putea sa nu mai fie una pe masura si astfel, sa retrogradeze. Deja a luat o optiune serioasa in acest sens, ea se afla pe locul 13, cu tot atatea puncte. Este penultima in NPL Victoria, cu trei lungimi mai multe decat Kingston City, echipa de pe ultimul loc. Dincolo de aceste cifre, este si echipa cu cea mai slaba defensiva.

In precedetenele noua infruntari a reusit sa obtina trei rezultate de egalitate si sase infrangeri. In etapa anterioara a facut un meci de exceptie, in sensul ca a inscris goluri multe. A dat trei goluri, dar a sfarsit prin a pierdut cu 3-5, acasa, in fata lui Oakleigh. Drept urmare, a luat cel putin un gol in toate meciurile sustinute in acest sezon, in campionat.

Cred ca este evident care dintre echipe este mai buna. Astept sa vad o diferenta mare de valoare intre cele doua, iar Altona Magic sa fie formatia care se impune marcand cel putin patur goluri. Este o formatie de la care trebuie sa ne asteptam sa faca asta, in conditiile in care intalneste o defensiva subreda. Dandenong a luat gol de la cine a vrut si cine nu a vrut, uneori pierzand la diferenta mare.

Ponturi pariuri Altona Magic vs Dandenong: gazdele castiga, cota 1.60 la Unibet