Ponturi pariuri Andorra U21 vs Kosovo U21 – Calificari

Ponturi pariuri Andorra U21 vs Kosovo U21 - Calificari

Ponturi pariuri Andorra U21 vs Kosovo U21: joi, 6 iunie, incep calificarile pentru Campionatul European din 2021, iar de la ora 19:30, Andorra intalneste Kosovo. Este un meci din Grupa 3, si se disputa pe “Estadi Comunal”.

Andorra

Toti adversarii vor sa joace cu Andorra, indiferent ca vorbim despre echipa mare sau cea de under 21. In campania trecuta nu a reusit sa obtina vreo victorie. Mai mult decat atat, a strans 3 puncte din 30 maxim posibile, dar principala problema a fost golaverajul. In toate acele infruntari a dat un singur gol si a primit 28.

Totusi, se pare ca deja a facut o prima victima. In aceasta campanie are un meci disputat. Spre sfarsitul lunii martie, Andorra U21 a remizat acasa, 2-2, cu Albania. A fost singurul duel pe care l-a avut pana in acest punct, in 2019. Totodata, ultimele doua confruntari au adus rezultate de egalitate, dar in fata echipelor modeste.

Kosovo

Recent intrata in peisajul fotbalului european. Kosovo a avut o prestatie timida in campania trecuta. A fost prima data cand a jucat cu aceasta miza si a incheiat pe penultimul loc in grupa. Cu 12 puncte, intre ea si formatia care s-a clasat pe locul al doilea au fost trei lungimi. In acelasi timp, a fost si una dintre echipele cu cea mai buna aparare.

Cum programul i-a permis, Kosovo U21 a disputat doua meciuri de pregatire. In luna martie a acestui an, a reusit sa evolueze in fata selectionatelor similare din Turkmenistan si Malta. Au fost doua victorii la limita, 3-2 in prima partida, iar apoi, la doar cateva ziel distanta, 1-0. In ambele confruntari a evoluat intr-un turneu in Antalya.

Desi nu are experienta la acest nivel, Kosovo pare sa fie o nationala de la care poti emite mai multe pretentii. E de asteptat ca si joi, cu toate ca evolueaza in deplasare, sa obtina victoria. Cele doau echipe nu s-au mai intalnit pana acum, insa Andorra are probleme evidente. Ultima oara cand a reusit sa obtina victoria, jucand acasa, a fost in urma cu patru ani.

Ponturi pariuri Andorra U21 vs Kosovo U21: sub 2.5 goluri, cota 1.62 la Betano