Ponturi pariuri Angers vs Montpellier – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Angers vs Montpellier – Ligue 1

Duminica, 4 aprilie 2021, la ora 14:00, pe Stade Raymond Kopa, are loc confruntarea dintre Angers vs Montpellier, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 31.

Casele de pariuri vad un duel foarte echilibrat intre cele doua formatii, Angers pare usor favorita, cu o cota de 2.60 la victorie, in timp ce oaspeti sunt cotati cu 2.83 pentru un triumf. Pentru un astfel de meci, este de luat in considerare si cota de 3.25, la X.

Prezentare cote Betano – Angers vs Montpellier 

Ponturi pariuri Angers vs Montpellier - Ligue 1

Angers 

Trupa lui Stephane Moulin se plaseaza pe pozitia a zecea in acest moment, cu 40 de puncte. Vine dupa doua rezultate mai putin reusite in campionat, au pierdut pe teren propriu cu St. Etienne, scor 0-1, iar in etapa precedenta au remizat pe terenul celor de la Brest, scor 0-0.

“Les scoistes” se descurca mult mai bine in meciurile din deplasare, acolo unde au obtinut 23 din cele 40 de puncte adunate in campionat. In cele 12 partide jucate acasa in aceasta stagiune de Ligue 1, au pierdut 7.

Are a treia cea mai ridicata medie de faulturi comise din prima liga franceza, cu 13.2 per joc.

Echipa probabila: Bernardoni; Manceau, Traore, Thomas, Doumbia; Amadou, Mangani; Capelle, Fulgini, Pereira Lage; Bahoke

Montpellier 

Ocupa locul 8 in campionatul intern, cu 44 de puncte acumulate in 30 de etape, si se afla la doar 4 distanta de prima pozitie ce duce intr-o cupa europeana. Formatia antrenata de Michel Der Zakarian practica un fotbal destul de spectaculos, dovada faptul ca au al cincilea cel mai prolific atac din Ligue 1, cu 48 de goluri marcate.

Doar Lyon si PSG au mai multe suturi cadrate pe spatiul portii din Ligue 1, podiumul fiind incheiat de Montpellier cu o medie de 4.9 suturi cadrate pe poarta.

“La Paillade” traverseaza o forma destul de buna, avand in vedere ca in ultimele 10 jocuri oficiale este neinvinsa, iar in acest interval de timp au reusit sa bifeze 6 victorii si 4 rezultate de egalitate.

Oaspeti s-au impus categoric in meciul tur, scor 4-1. 

Echipa probabila: Omlin; Sambia, Hilton, Congre, Cozza; Ferri, Savanier; Laborde, Mollet, Mavididi; Delort

Cele doua echipe se afla la un nivel valoric foarte apropiat, lucru pe care il observam si in clasamentul din Ligue 1. Montpellier se afla intr-o forma de moment mult mai buna si cred ca vor pleca neinvinsi din aceasta deplasare.

Ponturi pariuri Angers vs Montpellier – Ligue 1

X2 (Montpellier nu pierde), cota 1.53 la Betano