Ponturi pariuri Angers vs Rennes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Angers vs Rennes – Ligue 1

Sambata, 17 aprilie 2021, ora 13:45, va avea loc confruntarea dintre Angers si Rennes. Meciul se va desfasura pe Stade Ryamond Kopa si va conta in cadrul etapei cu numarul 33.

Operatorul online Betano o da drept favorita pentru acest duel pe formatia vizitatoare, la o cota de 2.15, si pe buna dreptate avand in vedere forma in care se afla. Angers este cotata in acest moment cu 3.60 pentru un succes.

Ponturi pariuri Angers vs Rennes - Ligue 1

Angers

Absentele la nivel de lot s-au vazut in rezultatele obtinute in ultima perioada, si dupa infrangerea suferita pe terenul celor de la Lyon, scor 3-0, au ajuns la 4 etape fara victorie in campionatul intern, ba mai mult, in 3 dintre acestea nu au reusit sa marcheze nici macar un gol.

Trupa lui Stephane Moulin se plaseaza pe un confortabil loc 11 in Ligue 1, cu 41 de puncte acumulate pana in acest moment, si asa cum am mentionat si in etapa precedenta, cred ca se vor concentra pe Cupa Frantei, acolo unde a ajuns pana in sferturile competitiei.

Au primit cel putin un gol in 9 din ultimele 10 partide jucate pe Stade Raymond Kopa.

Echipa probabila: Bernardoni; Bamba, Traore, Thomas, Doumbia; Amadou, Mangani; Thioub, Bobichon, Capelle; Bahoken

Rennes 

Lucrurile par sa functioneze din ce in ce mai bine pentru Rennes, de la venirea lui Bruno Genesio, care este neinvinsa in ultimele 4 etape, in care au reusit sa bifeze 3 victorii, ultima dintre ele, scor 1-0, pe teren propriu, in fata celor de la Nantes.

Dupa arezultatele bifate in ultima perioada, sansele oaspetilor sa prinda un loc de cupa europeana, sunt din ce in ce mai mari, dovada faptul ca au ajuns pana pe locul 7 in acest moment, cu 48 de puncte.

Formatia lui Bruno Gensio are o posesie de 56.6% per meci in Ligue 1, si se plaseaza pe pozitia a doua la acest capitol.

Echipa probabila : Gomis; Traore, Aguerd, Da Silva, Dalbert; Doku, Nzonzi, Camavinga, Bourigeaud; Terrier, Guirassy

Rennes se afla intr-o forma excelenta si daca va continua pe acasta linie cred ca se vor plasa pe un loc de cupa europeana la finanul acestei stagiuni. Angers este o formatie destul de incomoda dar care nu pare a fi foarte concentrata pe campionat in acest moment, de aceea cred ca oaspeti vor pleca neinvinsi din acest duel.

Ponturi pariuri Angers vs Rennes – Ligue 1

X2 si Sub 4.5 goluri , cota 1.40 la Betano