Ponturi pariuri Anglia vs Scotia – EURO 2020

Ponturi pariuri Anglia vs Scotia
Ponturi pariuri Anglia vs Scotia - sursa foto: skysports.com

Ponturi pariuri Anglia vs Scotia – EURO 2020

Anglia si Scotia se vor intalni vineri seara, de la ora 22:00, pe “Wembley Stadium”, intr-o partida ce conteaza pentru runda a doua din grupele Campionatului European.

Evident, Anglia este favorita certa la casele de pariuri, avand cota 1.26 la Betfair. De partea cealalta, un succes al Scotiei ne aduce un castig de zece ori mai mare.

Cotele de la Betfair pentru Anglia vs Scotia

Anglia

Este una dintre cele mai puternice nationale ce iau parte la acest Campionat European, fiind de altfel si pe lista scurta a favoritelor la castigarea trofeului, pe care nu l-a obtinut niciodata in istorie.

Nationala Albionului a debutat cu dreptul la EURO 2020, obtinand trei puncte din disputa cu Croatia. Desi nu a impreisonat din punct de vedere ofensiv, avand destul de putine ocazii, a reusit in cele din urma sa strapunga apararea croata, marcand prin Sterling, care de altfel a stabilit si scorul final al meciului, 1-0.

Asadar, Anglia a obtinut in premiera o victorie in prima etapa a unui Campionat European. De asemenea, odata cu acest rezultat, a ajuns la o serie de sapte victorii consecutive, in care a marcat de 16 ori, primind doar un singur gol.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Scotia

Este o nationala mai slaba, atat din punct de vedere al valorii, cat si al experientei, asa ca agentiile de pariuri au toate motivele sa o dea ca outsidera clara in aceasta confruntare.

Scotienii au revenit la un turneu final dupa o pauza de mai bine de doua decenii. In primul meci de la EURO insa, desi aveau asteptari, jucand in fata propriilor fani, au dezamagit. Acestia au pierdut cu Cehia, scor 0-2, ingreunandu-si deja situatia, in ceea ce priveste accederea in optimi.

Scotia nu are un bilant pozitiv in infruntarile directe cu Anglia, pierzand majoritatea duelurilor. Ultima victorie obtinuta de aceasta a venit in 1999, de atunci pierzand de trei ori, remizand o data.

ECHIPA PROBABILA: urmeaza

Ponturi pariuri Anglia vs Scotia

Diferenta de valoare dintre cele doua nationale este categorica, Anglia fiind net superioara din acest punct de vedere. De asemenea, pe langa faptul ca are si un plus de experienta, are si un moral mai bun, asa ca avem asteptari de la ea.

Cu un succes in aceasta confruntare si-ar asigura prezenta in optimi, de aceea ne asteptam sa dea totul pe teren. Asadar, vom miza pe un succes categoric al sau, astfel ca recomandam un pariu pe varianta “1 pauza / 1 final”.

Ponturi pariuri Anglia vs Scotia: 1 pauza / 1 final -> cota 1.90

VEZI TOATE PONTURILE DE LA EURO 2020