Ponturi pariuri Arab Contractors vs Al Ahly – Premier League

Arab Contractors – Al Ahly reprezinta un duel din cadrul penultimei etape ale campionatului din Egipt. Partida va avea loc Marti, 28.05, de la ora 23:00.

Gazdele nu mai au nicio sansa la podium.

Arab Contractors

In ciuda formei bune din ultima perioada, gazdele nu mai au nicio sansa la locul 3. Echipa ocupa pozitia a 5-a momentan, cu 47 de puncte acumulate in 32 de etape. Acestia mai pot ajunge doar pe locul 4, ocupat in prezent de El Masry. Etapa precedenta, Arab Contractors a reusit sa o invinga pe El Gounah in deplasare, cu scorul de 4-1. Ultima infrangere a gazdelor a avut loc in 2 Aprilie. Atunci, acestia pierdeau cu scorul de 2-0 pe terenul celor de la Ismaily. Arab Contractors are nu mai putin de 5 infrangeri consecutive pe teren propriu, in duelurile cu Al Ahly.

Oaspetii au reusit sa castige un nou titlu.

Al Ahly

Al Ahly se afla in fotoliul de lider cu 2 etape inainte de final. Oaspetii au 74 de puncte acumulate, 5 mai multe decat cei de la Pyramids. Al Ahly are insa un meci mai putin jucat, astfel ca echipa este deja campioana, indiferent de rezultatul din ultima etapa. Oaspetii traverseaza o perioada foarte buna, reusind sa castige 5 din ultimele 6 partide de campionat. Acum 2 runde, Al Ahly o invingea pe Enppi cu scorul de 2-0, consolidandu-si astfel trofeul. Etapa precedenta, campioana a remizat in deplasarea de al Al Ahly, cu scorul de 1-1.

Partida este una lipsita de miza pentru ambele formatii. Gazdele nu mai pot ajunge pe podium si nu se mai pot califica in competitiile continentale. De partea cealalta, Al Ahly este in sarbatoare, iar un succes astazi nu ii mai ajuta cu nimic. Ma astept la o partida cu iz de amical, fara prea mult spectacol. Tinand cont si de defensiva buna a oaspetilor (19 goluri incasate in 32 de etape), recomandarea mea va fii bazata pe goluri, cat mai putine la numar.

Ponturi fotbal Arab Contractors – Al Ahly

ambele echipe marcheaza, cota 1.48 la Unibet

sursa foto: egypttoday.com