Ponturi pariuri Ararat-Armenia vs AIK Stockholm – Champions League

Ponturi pariuri Ararat-Armenia vs AIK Stockholm - Champions League

Ponturi pariuri Ararat-Armenia vs AIK Stockholm: marti, 9 iulie 2019, de la ora 17;00, la Yerevan, pe “FFA Academy Stadium se joaca Ararat-Armenia vs AIK Stockholm. Este un prim duel al turului 1 preliminar din cadrul Champions League, sezonul 2019/2020.

Ararat-Armenia

Pentru prima oara cand joaca in cupele europene, Ararat-Armenia este o echipa virgina din punct de vedere al performantei. Nici nu a avut cand sa o obtina, dat fiind faptul ca este relativ nou infiintata. Aceasta a luat fiinta in urma cu doi ani, din ambitia patronului Samvel Karapetyan. In doi nai, echipa a reusit sa promoveze si la primul sau sezon in prima liga din Armenia, a reusit sa cucereasca titlul.

Ce e drept, casele de pariuri ii dau slabe sanse si nici nu are cum sa fie altfel, cand are un lot subtire. Reprezinta o liga de fotbal unde performanta la nivel european nu exista. Mai mult, sezonul inca nu a inceput, iar meciurile disputate in acest timp au fost amicale.

AIK Stockholm

Cu o foarte mare experienta in cupele europene, are peste 50 de ani de cand a debutat in astfel de competitii. De altfel, moralul este unul bun, suedezii vin dupa o victorie usoara, 1-0, in deplasare, cu Kalmar. A fost un joc din Allsvenskan, campionatul Suediei, care este in plina desfasurare. Datorita rezultatului, a reusit sa urce pe locul al doilea, cu 28 de puncte.

Din nefericire pentru fanii AIK Stockholm, echipa are probleme reale in a se califica in grupele unei competitii europene. Ultima oara s-a intamplat in sezonul 2012/13, in Europa League. De atunci si pana in prezent a jucat de sase ori, dar cel mai sus a ajuns in turul al treilea preliminar.

Cred ca toata aceasta calificare trebuie sa se invarta in jurul oaspetilor. AIK nu este o echipa care sa se teama de debutul in cupele europene, ea avand un procentaj bun in rezultatele din primul tur preliminar. In ultimele patru deplasari din primul tur preliminar al cupelor europene, de fiecare data a reusit sa termine neinvinsa. In trei dintre randuri s-a impus fara sa primeasca gol, ceea ce ma astept sa se intample si acum. Ararat-Armenia poate ca a luat campionatul in Armenia, dar la nivel european este cu totul alt nivel, la care nu cred ca poate face fata.

Ponturi pariuri Ararat-Armenia vs AIK Stockholm: oaspetii castiga, cota 1.70 la Betano