Ponturi Pariuri – Arzachena – Juventus U23 – Serie C – 14.10.2018

Duminica 14.10.2018, incepand cu ora 15:30, va avea loc duelul Arzachena – Juventus U23, din cadrul rundei a 6-a a ligii a 3-a din Italia.

Arzachena se claseaza in acest moment pe pozitia a 15-a a clasamentului din Serie C (Grupa A), cu 3 puncte acumulate dupa 3 etape de campionat. Gazdele au inceput foarte slab acest sezon, suferind o umilinta in prima etapa, 1-5 pe teren propriu, in fata celor d ela Carrarese. Mai apoi, pentru Arzachena a urmat o noua infrangere, 2-1 pe terenul celor de la Arrezo. Etapa precedenta insa, gazdele au reusit sa obtina primele puncte ale acestui sezon, dupa un 1-0 pe teren propriu, contra celor de la Albissola. Gazdele au pierdut doar una din ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu, dupa un 1-5 in fata celor de la Carrarese, in campionat.

De partea cealalta, Juventus U23 ocupa pozitia a 5-a a clasamentului ligii a 3-a din Italia, echipa reusind sa adune 7 puncte dupa 5 partide de campionat. Brazilianul M. Pereira este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 3 goluri inscrise in campionat. La fel ca adversarii lor, oaspetii au inceput cu stangul noul sezon, pierzand cu 1-2 in fata celor de la Alessandria si cu 4-0 pe terenul celor de la Carrarese. Mai apoi, juniorii celor de la Juventus au invins-o pe Cuneo pe teren propriu, au remizat pe terenul celor de la Novara (scor 1-1) si s-au impus pe teren propri, 2-0 in fata celor de la Pro Patria. Oaspetii nu au evoluat niciodata pe acest teren, intr-o partida oficiala.

Desi scopul echipei nu este promovarea, Juventus U23 are evolutii destul de bune in ultima perioada, juniorii incercand sa il impresioneze pe antrenorul primei echipe, prin jocul lor. De partea cealalta, Arzachena reprezinta o echipa modesta, fara experienta. Acestia au parte de evolutii alternante in acest debut de sezon. Ma astept la un duel dominat de cei de la Juventus U23, care au un compartiment ofensiv bun (8 goluri in 5 etape), asadar recomand pronosticul “x2”, la o cota de 1.44 oferita de cei de la Unibet.