Ponturi pariuri AS Saint Etienne vs Bordeaux – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri AS Saint Etienne vs Bordeaux – Ligue 1

Duminica, 11 aprilie 2021, ora 16:00, va avea locul meciul dintre AS Saint Etienne si Bordeaux. Confruntarea se va disputa pe Stade Geoffroy-Guichard, si va conta in cadrul etapei cu numarul 32 din Ligue 1.

Desi cele doua se afla la egalitate de puncte in acest moment, casele de pariuri o dau usor favorita pe Saint Etienne, cu o cota de 2.20, pe cealalta parte, la un triumf al oaspetilor avem 3.50.

Prezentare cote Betano – AS Saint Etienne vs Bordeaux

Ponturi pariuri AS Saint Etienne vs Bordeaux - Ligue 1

AS Saint Etienne 

Vin dupa un succes important obtinut in etapa precedenta, pe terenul celor de la Nimes, scor 2-0, si a urcat o pozitie in clasamentul din Ligue 1, pe 15 mai exact, cu 36 de puncte si trebuie sa aiba in continuare mare grija, pentru ca avansul fata de primul loc retrogradabil nu este foarte mare.

Au pierdut ultimele doua partide disputate pe Stade Geoffroy-Guichard, un 2-3 cu Lens, si o infrangere categorica in fata celor de la AS Monaco, scor 0-4. De mentionat si faptul ca in ultimele 13 jocuri disputate acasa, au reusit sa bifeze o singura victorie, un 1-0, cu Metz.

Are al treilea cel mai slab atac din campionat in acest moment, cu doar 32 de goluri inscrise.

Echipa probabila: Green; Debuchy, Moukoudi, Cisse, Trauco; Neyou; Hamouma, Camara, Aouchiche, Bouanga; Khazri

Bordeaux 

A pierdut si in etapa precedenta, pe teren propriu, scor 2-3 in fata celor de Strasbourg, si astfel a ajuns la 9 infrangeri in ultimele 11 etape de Ligue 1. Are acelasi numar de puncte acumulat ca si adversara din aceasta etapa, insa se afla o pozitie mai sus, avand un golaveraj superior in acest moment.

Au pierdut 4 din ultimele 5 deplasari, si de fiecare data au incasat cel putin doua goluri.

La fel ca si adversara ei, nu exceleaza la capitolul ofensiv, avand doar 34 de reusite in 31 de etape.

Echipa probabila: Costil; Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito; Adli, Basic; Oudin, Ben Arfa, De Preville; Hwang

Prevad un meci crancen intre doua echipe aflate in mare suferinta in acest moment, si nu cred ca cele doua ne vor oferi un duel spectaculos. In meciul tur Les Stephanois au reusit sa se impuna cu scorul de 2-1.

Ponturi pariuri AS Saint Etienne vs Bordeaux – Ligue 1

Sub 2.5 goluri in meci,  cota 1.72 la Betano