Ponturi pariuri Aston Villa vs Fulham – Premier League

Ponturi pariuri Aston Villa vs Fulham
sursa foto Facebook

Ponturi pariuri Aston Villa vs Fulham – Premier League

Aston Villa vs Fulham pare una din cele mai echilibrate partide ale rundei din Premier League, daca aruncam o privire peste cotele oferite de operatorul online Betano.

Cele doua formatii se infrunta Duminica 4 Aprilie 2021, de la ora 18:30 – pe Villa Park din Birmingham.

Cote Betano Aston Villa vs Fulham

Aston Villa

Aston Villa se afla pe o panta descendenta, avand 4 etape la rand fara victorie. Ultimul succes al gazdelor de astazi avea loc pe 27 Februarie, intr-un 1-0 la Leeds. A fost insa o luna Martie de cosmar pentru Villa, care a marcat un singur gol. Echipa a scos doua puncte, dupa remizele cu Wolves si Newcastle. In schimb, Watkins & co. au cedat cu Sheffield United in deplasare si Tottenham in propriul fief.

Villa nu a mai inregistrat o victorie acasa de aproape 2 luni. Pe data de 6 Februarie, gazdele castigau cu scorul de 1-0 in infruntarea cu Arsenal. Brazilianul Wesley va absenta astazi din pricina unei accidentari la genunchi, iar britanicul Hause este inca incert – pana la ora partidei.

Fulham

Daca Aston Villa lupta pentru un loc european, ei bine Fulham se zbate in zona “rosie”. Oaspetii ocupa pozitia a 18-a a clasamentului din Premier League, ultima retrogradabila. Distanta fata de salvare in acest moment este de 2 puncte, insa Newcastle are un meci in minus fata de ei. Fulham parea sa creasca de la meci la meci, insa in luna Martie a suferit nu mai putin de 3 infrangeri pe teren propriu.

Echipa a dat piept cu Tottenham, Manchester City si Leeds – fara a reusi insa sa scoata vreun punct. Singurul rezultat pozitiv a fost inregistrat surprinzator pe Anfield, acolo unde alb-negrii au castigat cu scorul de 1-0. Cairney, Reid si Rodak au toate sansele sa rateze aceasta partida, din motive medicale.

Meciuri directe: ASTON VILLA – FULHAM
28.09.20 PL Fulham Aston Villa 0 : 3
04.01.20 FAC Fulham Aston Villa 2 : 1
26.05.18 CHA Aston Villa Fulham 0 : 1
17.02.18 CHA Fulham Aston Villa 2 : 0
21.10.17 CHA Aston Villa Fulham 2 : 1

 

Este un duel imprevizibil, mai ales daca ne uitam pe istoricul partidelor directe. Ambele au nevoie de puncte pentru obiectivele lor, chiar daca sunt diametral opuse. Asadar cel mai indicat este sa merge pe goluri, in detrimentul solistilor.

Ponturi pariuri Aston Villa vs Fulham

ambele echipe marcheaza, cota 1.90 la Betano