Ponturi pariuri Atlanta United vs Chicago Fire – MLS

Ponturi pariuri Atlanta United vs Chicago Fire

Ponturi pariuri Atlanta United vs Chicago Fire: duminica, 2 iunie 2019, de la ora 01:00, Atlanta United primeste vizita celor de la Chicago Fire, intr-un joc din Major League Soccer.

sursa foto: dirtysouthsoccer

Atlanta United

Joseph Martinez si-a facut un nume si continua sa faca victima dupa victima. Venezueleanul, atacant al Atlantei, a inscris din nou, in succesul cu 3-0 in fata celor de la Minnesota. A fost un meci disputat pe teren propriu si a adus a patra victorie consecutiva pe “Mercedes-Benz Stadium”. De altfel, aceasta forma buna aratat in postura de gazda nu a ramas fara ecrou.

Atlanta United a reusit sa urce pana aproape de primul loc. In prezent, aceasta se afla pe locul al patrulea, al Conferintei de Est. Are 23 de puncte, cu doua mai putine decat liderul DC United, dar are si doua meciuri mai putine.

  • Echipa probabila: Guzan – Escobar, Robinson, Pirez, Parkhurst – Nagbe, Remedi – Martinez, Gressel, Pereira – J. Martinez

Chicago Fire

Chicago Fire a luat un punct nesperat din partida sustinuta cu putine zile in urma. Joi dimineata, aceasta a mers la Washington, unde a intalnit-o pe DC, echipa de pe primul loc. A fost 3-3, dupa ce Chicago a condus cu 2-0 la pauza, insa, la final a fost nevoita sa inscrie in prelungiri pentru a egala.

A profitat de faptul ca alte echipe nu au jucat, drept pentru care a urcat pe locul 7 al Est-ului. Are 18 puncte, la o lungime in fata canadienilor de la Toronto, dar si cu doua meciuri in plus. Pe de alta parte, deplasarile raman dificil de depasit, Fire este una dintre cele doua echipe din Est care inca nu au castigat jucand acolo.

  • Echipa probabila: Ousted – Kappelhof, Schweinsteiger, Calvo, Edwards – McCarty, Bronico – Frankowski, Mihailovic, katai – Sapong

Atlanta este echipa mai buna si mai in forma. Faptul ca joaca din nou pe propriul teren este un plus, pe care ma astept sa-l concretizeze. Chicago Fire este capabila sa te tina in sah, dar nu cand esti una dintre cele mai bune echipe ale MLS-ului. Pe de alta parte, United vine dupa patru victorii consecutive obtinute in fata propriilor suporteri.

Ponturi pariuri Atlanta United vs Chicago Fire: gazdele castiga, cota 1.53 la Unibet