Ponturi pariuri Australian Open – Halep vs. Tomljanovic 

ponturi tenis
Ponturi pariuri Australian Open – Halep vs. Tomljanovic 

Miercuri 10 februarie 2021 avem parte de ponturi pariuri Australian Open – Halep vs. Tomjlianovic și ne așteptăm ca românca să își continue parcursul în turneul de Mare Slem.

Simona va juca împotriva unei alte australiance, dupa ce în primul tur a reușit sa treacă de Cabrera dupa 59 de minute cu scorul de 6-2, 6-1.

Tot cu acelasi scor s-a impus și Tomjlianovic în fața japonezei M. Doi, contra careia a fost favorită la victorie. Acum situația se schimbă, Halep este clar favorită la victorie, casele de pariuri atribuindu-i o cotă de doar 1.12.

🥎 Entuziasmul de a juca “acasă” 

Tomljanovic nu a trecut niciodată de turul 2 la Australian Open, unde a reușit sa ajungă de 4 ori în carieră, în 2014, 2015 și 2020.

Aceasta nu traversează o formă deloc bună, pana la acest turneu a pierdut 8 din ultimele 9 meciuri fiind intr-o scădere de formă.

Este totuși o tenismena ce poate sa creeze surprize, astfel ca Simona trebuie sa fie atentă; entuziasmul de a juca “acasă” a oferit multor tenismeni mult mai slab cotați șansa de a câștiga meciuri extrem de importante.

🥎 A trecut Halep peste problemele fizice? 

Simona a resimțit dureri la spate în meciul cu Alexandrova de la Gippsland Trophy contra căreia a pierdut categoric cu 6-2, 6-1.

În meciul precedent însă a arătat foarte bine și nu a părut sa mai aibe acele dureri. Halep a fost stăpână pe lovituri și a controlat partida de la un capăt la altul; românca a fost eficienta atât la serviciu, cât si la retur, astfel ca avem speranțe că acesta poate avansa mult în turneu.

Aici la Melbourne a reușit sa ajungă până în finală in 2018, iar anul trecut până în semifinale.

Învingătoarea acestui meci o va întâlni în turul 3 pe Kudermetova sau Gracheva.

🥎 Ce recomandăm la ponturi pariuri Halep vs. Tomljanovic? 

Este dificil sa oferi un pronostic având în vedere cota destul de mică a româncei. Totuși mă aștept ca australianca sa pună ceva probleme în acest meci și sa nu cedeze la fel de ușor precum compatrioata sa Cabrera. Astfel pariul de peste 17.5 game-uri în meci la o cotă de 1.55 oferit de Unibet pare rezonabil.

🥎 Campionatul de pariere pe Australian Open 

Dacă pariezi la Unibet, nu uita de Campionatul de pariere– fiecare pariu câștigător plasat pe Australian Open te duce mai aproape de o parte din fondul de premiere de 250.000 RON ! Primii 250 de jucători vor împărți fondul de premiere de 250.000 RON.

Cum se joacă:
  • Optează mai jos pentru înscriere.
  • Plasează pariuri live sau pre-meci pe Australian Open
  • Doar pariurile câștigătoare sunt luate în considerare pentru calcularea punctajului

Autentificați-vă de aici pe UNIBET pentru a juca!