Ponturi Pariuri – Baltika – Tyumen – Rusia NFL – 25.05.2019

Baltika – Tyumen reprezinta o partida din ultima runda a ligii secunde din Rusia. Duelul va avea loc Sambata, 25 Mai cu incepere de la ora 15:00.

Baltika are nevoie de un succes pentru a evita retrogradarea.

  • Baltika

Baltika ocupa pozitia a 15-a a clasamentului din NFL in acest moment. Gazdele sunt la egalitate de puncte cu cei de la Armavir, care ocupa prima pozitie retrogradabila, cu o runda inainte de final. Cei de la Baltika nu traverseaza o perioada prea buna, cu un singur succes inregistrat in precedentele 5 etape. E vorba de un 1-0 pe teren propriu cu SKA Khabarovsk, obtinut acum 2 runde. Etapa precedenta, gazdele au pierdut in deplasarea de la M. Saransk, cu scorul de 1-0.

Baltika nu a pierdut niciodata o partida de campionat pe teren propriu, in fata celor de la Tyumen.

Tyumen este deja retrogradata.

  • Tyumen

Tyumen este deja retrogradata in liga a 3-a din Rusia, indiferent de rezultatul din ultima runda. Echipa traverseaza o perioada modesta, avand 2 infrangeri consecutive. Acestia au cedat cu 2-1 in deplasarea de la R. Volgograd acum 2 runde. Etapa precedenta, Tyumen a fost invinsa de catre Zenit 2, 1-2 pe teren propriu.

Problemele echipei nu au fost doar de natura fotbalistica in acest sezon. Acestia au fost depunctati pentru probleme financiare de catre federatie, cu 6 puncte. Oaspetii au una din cele mai slabe ofensive ale campionatului, cu 29 de goluri inscrise in 37 de etape.

Pentru Baltika acest ultim meci din sezon este decisiv. Echipa este la mana ei, iar un succes pe teren propriu le asigura ramanerea in liga secunda rusa. In cazul unei remize sau infrangeri, coroborate cu un rezultat pozitiv al celor de la Armavir sau F. Voronzeh, acestia ar retrograda. Tinand cont de faptul ca Tyumen e poate cel mai accesibil adversar in acest moment si ca joaca pe teren propriu, ma astept ca cei de la Baltika sa domine duelul categoric.

Ponturi pariuri Baltika – Tyumen

1 solist, cota 1.42 la Betano

sursa foto: futbolgrad.com