Ponturi pariuri Balzan vs Domzale – Europa League

Ponturi pariuri Balzan vs Domzale – Europa League

Ponturi pariuri Balzan vs Domzale: joi, 11 iulie, de la ora 19:30, la Ta’Qali, are loc Balzan vs Domzale, prima mansa din turul 1 preliminar al Europa League.

Balzan

Outsider al acestui duel, Balzan are sanse bune de a pierde calificarea inca din prima mansa. De altfel, pretentiile ei sunt destul de mici, avand in vedre si fotbalul de unde provine. Ea a ajuns in acest punct dupa ce a castigat Cupa Maltei, pentru ca la finalul campionatului a fost abia a sasea. Nu este chiar pentru prima oara cand joaca in cupele europene, dar de fiecare data s-a calificat in Europa League.

Balzan este o formatie care ajunge cu greu la poarta adversarului. Totusi, in ultimele patru dueluri avute in cupele europene si-a trecut in cont cel putin un gol. Pe de alta parte, o singura data in cei patru ani de participare a reusit sa treaca de turul 1 preliminar. S-a intamplat in sezonul anterior, cand a dispus cu 5-3 de Kesla FK (Azerbaijan), dar ulterior a pierdut in fata lui Slovan Bratislava (3-4).

Domzale

In ultimii 15 ani parca a fost ceva mai agresiva in campionatul intern, aspect care a calificat-o in cupele europene. Este pentru al cincilea sezon consecutiv cand reuseste sa se califice in cadrul Europa League. Totusi, in patru dintre aceste editii de campionat s-a clasat pe locul al treilea, asa cum s-a intamplat si in urma cu un an. Mai mult decat atat, cea mai buna prestatie a ei, in Europa League, a inseamnat atingerea play-off-ului. S-a intamplat in editia 2017/2018, cand era eliminata de catre Olympique Marseille.

NK Domzale stie bine acasa cum sa puna problema, in ultimele noua asemenea intalniri a ramas neinvinsa. Nu s-a dat la o parte nici cand a evoluat pe teren strain. Drept pentru care e de asteptat ca o eventuala calificare sa vina in urma returului.

Oaspetii s-au antrenat cu echipe acceptabile in meciurile de pregatire si au reusit sa incheie cu brio. Au avut victorii in patru din cele cinci meciuri de pregatire pe care le-au avut. Cred ca intre echipele din Malta si oricare alt campionat modest, cum este si cel din Slovenia, este evidenta. Drept urmare, astept ca si in ciuda unui joc mai putin reusit, NK Domzale sa fie cea care obtine victoria.

Ponturi pariuri Balzan vs Domzale: oaspetii castiga, cota 1.43 la Unibet