Ponturi pariuri Banants vs Cukaricki – Europa League

Ponturi pariuri Banants vs Cukaricki – Europa League

Ponturi pariuri Banants vs Cukaricki: marti, 16 iulie 2019, de la ora 18:00, Banants va juca in compania sarbilor de la Cukaricki, in mansa secunda din primul tur preliminar al Europa League. Meciul pleaca de la scorul de 3-0 pentru formatia Cukaricki. Invingatoarea acestui duel va juca cu Molde FK.

Sursa foto: fcbanants.am

Banants

Prestatie foarte slaba pentru Banants pe finalul campionatului trecut, dar cu toate acestea s-a clasat pe podium. Ea a ocupat locul al treilea la finalul editiei trecute de Premier League din Armenia, cu 52 de puncte. Interesant este ca ea a fost simpla partenera de antrenament pentru adversara din acest duel.

Poate ca a evoluat in deplasare si a fost foarte greu, dar parca prea usor a fost depasita la toate capitolele. Dupa ce a fost depasita, Banants a incheiat partide din Serbia cu 0 suturi pe poarta adversa. Mai mult decat atat, nu cred ca se supara nimeni daca pierdea la scor mai mare. Jocul ei a lasat mult de dorit, drept pentru care si rezultatul a fost in consecinta.

Cukaricki

Sarbii se pregatesc sa inceapa sezonul, Super Liga bate la usa si ei sunt cu un pas in turul al doilea din Europa League. Victoria la pas obtinuta in urma cu o saptamana, permite acestora sa abordeze mult mai lejer acest joc. La umbra unui avantaj de trei goluri, antrenorul Veselnovic ar putea miza pe cateva rezerve.

Acestia sunt in forma, nu au mai pierdut un meci oficial de trei luni, atunci cand cedau pe final de campionat. Mai mult, faptul ca joaca in deplasare nu pare sa fie un impediment atat de mare, agentiile de pariuri tot pe ea o dau favorita. Este si o diferenta serioasa de valoare intre echipele din Serbia si cele din Armenia.

Asa cum s-a intamplat si in meciul din tur, Cukaricki s-ar putea sa aiba si acum prima sansa. Posesia cred ca o sa partina sarbilor, insa, numarul de goluri ma astept sa fie unul mai mic. In aceste conditii si cu o serie de jucatori noi folositi de Cukaricki, sa nu lase adversarii sa le atace poarta.

Ponturi pariuri Banants vs Cukaricki: nu marcheaza ambele, cota 1.87 la Unibet