Ponturi pariuri BATE vs Soligorsk – Vysshaya Liga

Ponturi pariuri BATE vs Soligorsk: duminica, 16 iunie, de la ora 17:00, BATE Borisov o intalneste pe Soligorsk, in etapa cu numarul 11 din Vysshaya Liga.

Sursa foto: espnfc.com

BATE Borisov

Singura echipa din Belarus care a reusit sa tina nivelul fotbalului la un nivel acceptabil, BATE Borisov lupta pentru un nou titlu. Pentru moment, dupa zece etape, aceasta ocupa locul al doilea, cu 24 de puncte, doua mai putine decat Brest, liderul la zi. Echipa este in forma, a reusit in ultimele patru etape sa obtina victorii pe linie.

In runda anterioara, BATE Borisov a reusit sa castige cu 2-0 in fata celor de la Gomel. A fost a patra victorie la rand in care nu primeste gol. De asemenea, daca a iesit cu ceva in evidenta, defensiva este acel ceva. In tot acest timp, a reusit sa primeasca trei goluri, insa, pe terenul propriu a incasat un singur gol.

Soligorsk

Putine echipe se pot lauda ca ii pot tine piept lui BATE Borisov, iar Soligorsk este una dintre ele. Si ea este pe val, a reusit in ultimele trei infruntari sa obtina victorii pe linie. Cel mai recent meci disputat in campionat a fost o victorie, 3-1, ac asa, cu Dnyapro. Are al doilea cel mai bun atac din Vysshaya Liga, dupa Brest, liderul la zi si la egalitate cu Gomel.

Soligorsk este la egalitate de puncte cu adversara ei, dar golaverajul este unul mai slab. Astfel, ocupa locul al treilea, cu 24 de puncte. Ce e drept, daca joaca in deplasare nu inseamna neaparat ca este victima sigura. In patru astfel de infruntari, Soligorsk s-a prezentat bine, avand un bilant format din trei victorii si un singur esec.

In ultimele lor sase infruntari directe, meciurile s-au incheiat fara ca ambele sa inscrie. De altfel, stiu sa se anuleze, datorita faptului ca se apara bine. Lucrurile par sa se indrepte spre un duel mai mult decat echilibrat, conform situatiei din clasament. Pe de alta parte, daca exista un gol inscris, acela tind sa cred ca o sa apartina gazdelor. Soligorsk nu a mai castigat la Borisov de o buna bucata de vreme. In 2010 se impunea ultima oara in fata lui BATE.

Ponturi pariuri BATE vs Soligorsk: sub 2.5 goluri, cota 1.55 la Betano