Ponturi pariuri Beijing Guoan vs Guangzhou R&F – Super League

Ponturi pariuri Beijing Guoan vs Guangzhou R&F

Ponturi pariuri Beijing Guoan vs Guangzhou R&F: sambata, 22 iunie, de la ora 12:30, pe “Workers’ Stadium”, se joaca Beijing Guoan vs Guangzhou R&F.

Beijing Guoan

Favorita agentiilor de pariuri pentru acest meci, Beijing Guoan pleaca cu mare incredere inaintea acestui duel. Ea se afla pe primul loc, cu 13 puncte, avand 36 de puncte, cinci mai multe decat echipa de pe locul secund. Are cea mai buna defensiva, cu sapte goluri incasate, in schimb a inscris alte 27. Vine cu moralul ridicat, asta dupa ce in ultimele trei meciuri a reusit victorii pe linie.

Beijing Guoan a dispus cu 2-1, de Shanghai Shenhua, in etapa anterioara. A fost un meci pe care l-a disputat pe terenul propriu. De asemenea, in postura de formatie gazda a reusit sa isi treaca in cont maximum de puncte dupa sase intalniri. Au fost meciuri in care a inscrie de patru ori mai multe goluri decat

Guangzhou R&F

Daca adversara ei castiga pe banda rulanta, Guangzhou R&F a avut probleme in ultimele meciuri. In runda anterioara a cedat cu 3-4, acasa, in fata celor de la Wuhan Hall. A fost un meci care s-a desfasura intr-un mod ciudat, cu rasturnari de situatie. De sase ori invinsa in cele 13 infruntari disputate pana in momentul de fata.

Ocupa locul 9, cu 15 puncte, departe de podium, acolo unde ar vrea si ea se afle. Mai mult decat atat, este mai aproape de zona rosie. Intre ea si Shanghai Shenhua, prima echipa care retrogradeaza, sunt acum sase lungimi. Daca nu se schimba ceva, trebuie sa isi faca griji in privinta rezulatului de sambata, penttru ca are deja trei etape fara succes.

Echipa mai buna a acestui meci este Beijing Guoan, deci pariul gandit asupra acestui meci o vizeaza pe ea. A reusit ca in ultimul an sa o invinga de trei ori pe Guangzhou R&F. de fiecare data a reusit sa inscrie cel putin trei goluri. De altfel, precedentele sapte intalniri directe au adus mereu cel putin trei goluri. Este un punct de plecare si eu ma astept ca Beijing Guoan sa fie echipa care sa castige marcand din nou, cel putin doua goluri.

Ponturi pariuri Beijing Guoan vs Guangzhou R&F: gazdele castiga & peste 2.5 goluri, cota 1.73 la Betano