Ponturi pariuri Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai – Super League

Ponturi pariuri Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai - Super League

Ponturi pariuri Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai: sambata este zi de fotbal in China, iar de la ora 14:35, in Super League, are loc Baijing Renhe vs Tianjin Tianhai.

sursa foto: bbc

Beijing Renhe

Cu asteptari limitate, Beijing Renhe a incheiat sezonul trecut la mijlocul clasamentului. Lucrurile sunt si mai dificile in momentul de fata, pentru ca este pe loc retrogradabil. In prezent, aceasta ocupa penultmul loc, cu 8 puncte, la egalitate cu Shanghai Shenhua si Hebei. Golaverajul este cel care face departajarea intre ele, pentru ca Beijing are 10 goluri inscrise, de doua ori mai putine decat numarul celor incasate.

Totusi, in etapa trecuta a avut un joc sigur si pragmatic, drept pentru care s-a impus cu 2-1, in fata unei alte echipe tin zona Tianjin, respectiv Teda. A fost un duel decis de un autogol, dar de bun augur, pentru ca a insemnat al doilea succes stagional. Nu a fost ultimul duel, pentru ca in urma cu doar cateva zile, in Cupa Chinei, a pierdut cu 0-5, in fata lui Guangzhou Evergrande.

  • Echipa probabila: Lie – Wenyang, Houliang, Xin, Weihui – Aluko, Yufeng, Jie, Masika – Yongjing, Diop

Tianjin Tianhai

Situatie critica pentru Tianjin Tianhai, formatie care a reusit in etapa trecuta sa se faca din nou de ras. A cedat cu 1-2, in deplasare, cu Wuhan Zall, in ceea ce a fost a treia infrangere consecutiva in Super League. Pe de alta parte, nu ne putem astepta la mai mult de la lanterna rosie a Chinei. Ea se afla pe ultimul loc, cu sapte puncte, unul mai putin decat primele trei echipe clasate deasupra ei.

Faptul ca joaca in deplasare este cu dus-intors, pentru ca, in aceasta postura a reusit sa obtina singura victorie a sezonului. A fost atunci 3-2 cu Shanghai Shenhua, o alta formatie cu probleme. De altfel, deplasarile au fost spectaculoase. A luat cel putin un gol de fiecare data, dar in cinci dintre cele sase intalniri a dat si ea cel putin un gol.

  • Echipa probabila: Lu – Cheng, Shuai, Kyung-Won, Haolun – Wei, Xiaobin – Renatinho, Youngpo, Alan – Xu

Ambele vin dupa mecuri din Cupa Chinei, Tianjin fiind cea care a reusit sa castige. Nu s-au menajat deloc, insa, de data aceasta este diferit. Fiind un duel al celor mai slab clasate echipe din Super League, trebuie sa ne punem un semn de intrebare. Recomandarea mea este sa evitati pariul pe victorie, insa, cel pe goluri este plauzibil. Cinci din cele sase deplasari ale celor de la Tianjin s-au lasat cu goluri de ambele parti. Acelasi lucru s-a intamplat si in patru din cele cinci meciuri jucate de Beijing, pe terenul propriu.

Ponturi pariuri Beijing Renhe vs Tianjin Tianhai: peste 2.5 goluri, cota 2.00 la Unibet