Ponturi Pariuri – Belarus – Moldova – UEFA Nations League – 15.10.2018

Luni 15.10.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Belarus – Moldova, din cadrul rundei a 4-a a grupelor UEFA Nations League.

Belarus se claseaza in acest moment pe prima pozitie a clasamentului grupei 2 (Liga D) din UEFA Nations League, cu 7 puncte acumulate dupa primele 3 etape. S. Dragun este golgheterul nationalei sale in Liga Natiunilor, cu 2 goluri inscrise pana acum. Belarus a inceput foarte bine aceasta campanie, reusind sa o invinga in prima etapa pe San Marino, 5-0 pe teren propriu. Mai apoi, bielorusii au remizat pe terenul adversarei de astazi, scor 0-0, ca in ultima runda sa se impuna la limita pe teren propriu, 1-0 in fata reprezentativei Luxemburgului, dupa golul inscris de A. Saroka.

Echipa probabila: Gorbunov – Volodjko, Sivakov, Martynovich, Polyakov, Nekhajchik – Stasevich, Maevski, Dragun – A. Putilo, Saroka

De partea cealalta, Moldova ocupa pozitia a 3-a a clasamentului acestei grupe din UEFA Nations League, echipa reusind sa adune 4 puncte dupa 3 partide. R. Ginsari este cel mai bun marcator al nationalei sale in Nations League, acesta reusind sa puncteze de 2 ori pana in acest moment. Moldovenii nu se descurca deloc bine, pierzand in prima etapa pe terenul Luxemburgului, scor 4-0. Mai apoi, a urmat remiza alba in fata Belarusului, ca runda precedenta sa obtina prima victorie in Nations League, 2-0 pe teren propriu, contra celor din San Marino. Moldova nu a reusit sa se impuna niciodata pe terenul Belarusului, intr-o partida oficiala.

Echipa probabila: Koselev – Epureanu, Carp, Posmac – Reabciuk, Gatcan, Ionita, Antoniuc – Cociuc, Damascan, Ginsari

Belarus a inceput foarte bine aceasta grupa de Nations League, iar echipa este principala favorita la promovarea in Liga C. De partea cealalta, Moldova reprezinta o echipa modesta, cu evolutii alternante. Singura victorie a vecinilor Romaniei a venit in fata celor din San Marino, o echipa pe care Belarus a spulberat-o cu scorul de 5-0. Statistica nu este nici ea favorabila moldovenilor, acestia pierzand 2 din ultimele 2 partide disputate pe acest teren. Ma astept la un duel dominat in intregime de gazde, asadar recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.52 oferita de cei de la Unibet.