Ponturi pariuri Belarus vs Germania – Preliminarii Euro 2020

Ponturi pariuri Belarus vs Germania: sambata, 8 iunie, de la ora 21:45, “Borisov Arena” gazduieste infruntarea dintre Belarus si Germania, partida avand loc in cadrul preliminariilor Euro 2020. Echipele fac parte din Grupa C, alaturi de Olanda, Estonia si Irlanda de Nord.

Sursa foto: dw.de

Belarus

Belarus a mers bine in grupa de Uefa Nations League, unde a reusit sa promoveze in Divizia C. A fost lider atunci, insa, a si avut adversari mai modesti, precum San Marino, Moldova si Luxemburg. Imediat cum in fata ei au venit nationale cu pretentii, rezultatele bune au incetat sa apara. Astfel spus, nationala antrenata de Igor Kriushenko a clacat de fiecare data cand a evoluat in aceste preliminarii.

Aventura pentru Euro 2020 a luat startul in luna martie, cand Belarus a sustinut doua intalniri. Au fost meciuri in urma carora a luat sase goluri. Pe ultimul loc in Grupa C, cu 0 puncte, aceasta a pierdut cu 0-4 in Olanda, si cu 1-2, tot in deplasare, dar contra Irlandei de Nord.

  • Echipa probabila: Gorbunov – Shitov, Martynovich (c), Sivakov, Volodko – Dragun, Maevski – Savitski, Kovalev, Stasevich – Laptev

Germania

Eliminata inca din grupele Cupei Mondiale din 2018, Germania se pare ca are parte de continuitate. Joachim Low a fost pastrat pe banca echipei nationale, asta si in conditiile in care a incheiat fara succes la Uefa Nations League. Poate este o strategie, insa, cert este ca e nevoie de un al stil de joc. Partea buna este ca debutul acestor preliminarii a fost unul facut cu dreptul.

Nationala Germaniei a inceput cu un succes, obtinut in ultimul minut, 3-2, in Olanda. A fost primul si singurul meci disputat pana acum in Grupa C. Favorita sa termine pe primul loc, urmeaza cateva zile de meciuri usoare. In nici cinci zile, Germania va merge in Belarus, pentru ca apoi sa primeasca vizita Estoniei.

  • Echipa probabila: Neuer (c) – Ginter, Süle, Tah – Kehrer, Kimmich, Gündogan, Schulz – Reus – Werner, Gnabry

Aspiratii diferite pentru cele doua echipe, posibilitatile sunt la fel, altele. Germania nu are voie sa mai greseasca, drept petru care nu cred ca o sa o lase pe Belarus sa emita pretentii. Mai mult decat atat, avand experienta altor rezultate mai slabe din ultimul timp, Low sa adopte o strategie bazata pe posesie. Drept urmare, o victorie si cu 1-0, sa fie un rezultat care sa il multumeasca pe tenhicianul panzerelor.

Ponturi pariuri Belarus vs Germania: oaspetii castiga & sub 4.5 goluri, cota 1.50 la Betano