Ponturi pariuri Bencic vs Vekic – Roland Garros

Ponturi pariuri Bencic vs Vekic

Ponturi pariuri Bencic vs Vekic: vineri, 31/05/2019, nu inainte de ora 17:00, Belinda Bencic o va avea drept adversara pe Donna Vekic. Meciul are loc in turul al treilea din cadrul turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Sursa foto: croatiaweek

Belinda Bencic

Elvetianca si-a reintrat in ritmul pe care l-a aratat si in trecut, inainte sa se accidenteze. Dupa ce a cucerit un trofeu in acest an, la Dubai, pe hard, a crescut de la un turneu la altul. Semifinalista la Madrid. Parasea competitia in urma unui duel purtat pana in decisiv, in fata Simonei Halep. Tot in trei seturi a jucat si in turul anterior al competitiei de la Roland Garros.

Belinda Bencic a fost nevoita sa treaca cu 4-6, 6-4, 6-4, in fata Laurei Siegemund (95 WTA). A fost un meci mult mai greu decat acel 6-1, 6-4, din turul inaugural Atunci a intalnit o jucatoare franceza, care a ajuns pe tabloul principal datorita unui wild cald, Jessika Ponchet.

Donna Vekic

Pe locul 24 in lume, Donna Vekic a avut un parcurs relativ asemanator cu al Belindei Bencic, in privinta meciurilor de la Roland Garros. Croata a inceput determinata turneul, cu o victorie in doua seturi, 6-2, 6-4, cu Somsonova (156 WTA). In turul al doilea a avut o adversara mai buna, Rebecca Peterson (69 WTA), in fata careia a stat pe teren trei seturi. Dupa o ora si jumatate, Vekic s-a impus cu 1-6, 6-1, 6-2.

De altfel, fiind si suprafata pe care o prefera cel mai mult, ea a ajuns cel putin un turul al treilea la toate turneele disputate pe zgura, in 2019. Mai mult, la Madrid, turneu disputat la inceputul lunii mai, ea a abandonat, avand nevoie de odihna.

Bencic a invins-o in doua randuri pe Vekic, dar atunci cand s-au intalnit ultima oara, a fost in 2014. S-au sc himbat multe intre timp. Bencic nu a jucat acel tenis sigur, aratand deseori ca isi poate pierde serviciul. In acelasi timp, Vekic a servit bine, s-a mobilizat cand a avut nevoie sa castige. Croata o sa aiba un cuvant de spus, as lua in considerare si o victorie, dar nu este un meci pe care sa-l joci pe biletul zilei.

Ponturi pariuri Bencic vs Vekic: Donna Vekic peste 10.5 game-uri, cota 1.50 la Betano