Ponturi pariuri Benin vs Guinea-Bissau – Cupa Africii pe Natiuni

Ponturi pariuri Benin vs Guinea-Bissau

Ponturi pariuri Benin vs Guinea-Bissau: sambata, 29 iunie 2019, de la ora 23:00, la Ismaila, pe “Ismaila Stadium”, se joaca Benin vs Guinea-Bissau. Este un duel din cadrul etapei a doua din Grupa F a Cupei Africii pe Natiuni.

Sursa foto: myjoyonline

Benin

Desi nu este o nationala care sa spuna multe in fotbalul african si cu atat mai putin in cel mondial, Benin a inceput Cupa Africii cu dreptul. 2-2 cu Ghana si asta in conditiile in care Mickael Pote a deschis si inchis scorul. Cu un punct obtinut, aceasta se afla pe locul al treilea in Grupa F, unde are ocazia sa preia sefia. In eventualitatea unui succes si a unei remize in cealalta partida, ar putea prelua sefia grupei.

Totodata, pare sa fie ceva la care s-a muncit in timp. in 2019, in cele patru meciuri oficiale pe care le-a disputat, nu a pierdut. AU fost trei victorii in meciuri de pregatire, in fata unor nationale interesante. A trecut de Togo (2-1), Guinea (1-0) si Mauritania (3-1). De altfel, a dat cel putin un gol in ultimele sase meciuri oficiale.

Guinea-Bissau

Una dintre cele mai modeste nationale prezente aici, la Cupa Africii 2019, este si Guinea-Bissau. Nu o spun eu, ci o zic oamenii de specialitate de pe site-ul oficial al competitiei, care si-au dat cu parerea asupra celor care s-au calificat. Ce s-a intamplat in prima etapa pare sa confirme acest lucru, ea fiind atunci invinsa cu 2-0 de Camerun.

Pusa in fata unei confruntari decisive, aceasta are sansa de a claca din nou. Pleaca cu sansa a doua, un eventual succes ii aduce o cota de 4.25 dupa sine. Este destul de riscant sa pariezi pe succesul nationalei din Guinea-Bissau, pentru ca nu zice nimic interesant. Mai mult, a luat cel putin doua goluri in cele trei meciuri disputate in acest an.

Sunt doua nationala care viseaza diferit la ce poate sa-i ofere aceasta competitie. Asa cum a inceput Cupa Africii pentru ele, cred ca Benin are avantajul rezultatului si isi merita statutul de favorita. Drept urmare, am sa alerg si eu varianta in care casele de pariuri au mai multa incredere si o voi simplifica. Nu joc cota de 2.00, pe care o primeste succesul Beninului, dar in schimb voi alege sa castige oricare dintre reprize.

Ponturi pariuri Benin vs Guinea-Bissau: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.50 la Betano