Ponturi Pariuri – Blackburn – Reading – Championship – 22.08.2018

Miercuri 22.08.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Blackburn – Reading, din cadrul rundei a 4-a a ligii secunde din Anglia.

Blackburn ocupa pozitia a 11-a a clasamentului ligii secunde din Anglia, cu cele 5 puncte obtinute dupa 3 partide de campionat. Englezul B. Dack este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 2 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii foarte bune in campionat. Acestia au inceput cu doua remize in fata celor de la Millwall si Ipswich, iar etapa trecuta au au reusit sa se impuna in deplasarea de la Hull, cu scorul de 1-0. De altfel, Blackburn a izbutit sa se califice in urmatoarea runda a Cupei Ligii Angliei, dupa un 5-1 administrat celor de la Carlisle. Antrenorul gazdelor nu se va putea baza in acest duel pe accidentatii J. Davenport, B. Gladwin, B. Dack, S. Hart si D. Williams.

De partea cealalta, Reading se claseaza in acest moment pe pozitia a 23-a in Championship, cu 0 puncte acumulate in 3 etape. Islandezul J. Bodvarsson este cel mai bun marcator al echipei in campionat, cu un singur gol inscris. Oaspetii nu se descurca deloc in campionat, cu 3 infrangeri din 3 suferite si un singur gol marcat. Acestia au cedat rand pe rand cu 1-2 in fata celor de la Derby, 0-1 in fata celor de la Nottingham si 0-1 in fata celor de la Bolton, etapa precedenta. In Cupa Ligii Angliei, oaspetii au reusit sa o invinga pe Birmingham, cu scorul de 2-0. C. Gunter, M. Barrow, G. McCleary si J. Boita nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Blackburn are un inceput foarte bun de sezon, fiind inca fara infrangere. De altfel, acestia vin dupa 2 victorii consecutive, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De partea cealalta, Reading pierde pe banda rulanta in campionat, iar in ofensiva echipa sufera enorm. Tinand cont de startul ambelor formatii in acest nou sezon si de avantajul terenului propriu, ma astept la o partida dominata in intregime de Blackburn. Recomandarea mea este asadar pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.72 oferita de cei de la Unibet.