Ponturi pariuri Blacktown vs Manly United – NPL NSW

Ponturi pariuri Blacktown vs Manly United – NPL NSW

Ponturi pariuri Blacktown vs Manly United: duminica, de la ora 08:00, Blacktown o intalneste pe Manly United, in etapa cu numarul 16 din cadrul NPL NSW.

Sursa foto: manlyunitedfc

Blacktown

Usor favorita la agentiile de pariuri, Blacktown nu are un meci foarte usor, avand in vedere ca intalneste o colega de clasament. Ea se afla pe locul al treilea, cu 24 de puncte, departe de liderul la zi al NPL NSW. Putea sa reduca semnificativ aceasta diferenta, dar in ultimele doua runde nu a mai jucat la un nivel acceptabil.

Drept urmare, Blacktown a pierdut in runda anterioara, in deplasare. A fost 1-2, in fata celor de la Sutherland, iar anterior a scos un punct din jocul cu Sydney Olympic. Partea buna este ca a ajuns la sase meciuri consecutive in care a dat cel putin un gol. Au fost meciuri in care si-a trecut in cont patru victorii, o singura remiza si o infrangere.

Manly United

De partea cealalta, Manly United si-a respectat statutul de echipa gazda pe care l-a avut in etapa anterioara. Jocul pe care l-a aratat, i-a adus acesteia toate punctele dupa duelul disputat in fata lui Marconi. 1-0 si Charles Mendy a fost singurul marcator al acelui duel, acesta a inscris in minutele de prelungire ale primei reprize.

Etapa trecuta a fost una de bun augur pentru Manly, echipa care a reusit sa urce un loc. A trecut peste Rockdale in clasament, ea ocupand acum pozitia a 5-a. Este ultimul loc care asigura participarea in play-off. Totusi, este o diferenta minima, iar un eventual esec in meciul de duminica poate face din nou rocada intre ele. In schimb, cu o victorie, urca cel putin o pozitie.

Manly United este echipa care in ultimii doi ani a ramas neinvinsa in meciurile directe. Tot ea a reusit sa se impuna cu 1-0 in tur. De asemenea, in ultimele patru jocuri dintre cele doua formatii, de fiecare data s-au dat cel mult doua goluri. Cred ca un pariu care sta in picioare si de aceasta data. Nivelul jocului celor doua echipe nu este unul extraordinar. Au cele mai putine goluri inscrise dinre toate echipele care se afla pe loc de play-off.

Ponturi pariuri Blacktown vs Manly United: 1-3 goluri, cota 1.47 la Betano