Ponturi pariuri Bordeaux vs Lorient – Ligue 1

Ponturi pariuri Bordeaux vs Lorient – Ligue 1 - sursa foto: facebook

Ponturi pariuri Bordeaux vs Lorient – Ligue 1

Sambata, in cea de-a doua etapa din Ligue 1 a anului si a 19-a din intreg sezonul, Bordeaux si Lorient se intalnesc in meci direct. Poti sa urmaresti partida pe site-ul agentiilor de pariuri online.

Girondins des Bordeaux

Timid jocul prestat de Bordeau, mai ales dupa ce a evoluat pe terenul celor de la Metz. Partida s-a terminat exact asa cum a inceput, 0-0. Din nefericire pentru Les Girondins a fost abia al patrulea puncte acumulat in ultimele cinci confruntari. De asemenea, sezonul facut nu este deloc unul reusit pentru o echipa care tinde sa ajunga in cupele europene.

Evident ca astfel de rezultate nu pot trece neobservate, iar efectul se vede in clasamentul general unde nu sta bine. Bordeaux ocupa locul 12, cu 23 de puncte, avand si -2 in dreptul golaverajului. 12 dintre aceste puncte au venit acasa, acolo unde a suferit trei infrangeri in ultimele patru confruntari.

Ben Arfa, Mexer, Poundje si Zerkane absenteaza din motive medicale.

  • Echipa probabila: Costil; Sabaly, Baysse, Koscielny, Benito; Basic, Adli; Zerkane, Ben Arfa, Oudin; Maja

Lorient

“Stim foarte bine care sunt relatiile de joc si nivelul echipei noastre. Trebuie sa terminam ceva mai bine sezonul, dar pentru a face asta trebuie sa dam 200%.” Este declaratia oferita de fundasul Herome Hergault pentru site-ul clubului.

In avancronica meciului meciului Lorient vs AS Monaco v-am indicat un pronostic corect. Am anticipat jocul slab practicat de Lorient si era evident ca nu poate tine pasul cu adversarul ei. Drept urmare, a suferit cea de-a 12-a infrangere stagionala si astfel a devenit echipa cu cele mai multe infrangeri. Monegascii s-au impus cu 5-2 in primul meci din acest an, o confruntare disputata in prima parte a acestei saptamani.

Inca de la inceputul sezonului a mers slab si nu mira pe nimeni locul 19 pe care ea se afla. Are 12 puncte, iar intre ea si prima echipa care se afla pe loc neutru sunt acum patru lungimi. Orice ar fi in meciul de sambata va terminat turul in zona rosie. De ea depinde daca revine pe ultimul loc, fiind la egalitate de puncte cu Nimes sau se mentine pe acest loc.

Delaplace, Fontaine, Mendes si Saunier nu vor face parte din lot din diferite motive. Primul este suspendat, iar ceilalti sunt accidentati.

  • Echipa probabila: Nardi; Le Goff, Morel, Laporte, Hergault; Lemoine; Boisgard, Abergel, Monconduit, Lauriente; Moffi

Lorient pare victima sigura atunci cand intalneste orice echipa. Asadar, Bordeaux tot ce trebuie sa faca este sa fie mult mai atenta in defensiva si atunci sigur va obtine succesul. Faptul ca se joaca pe Matmut Atlantique este un plus, fiind locul unde gazdele s-au prezentat mai mult decat decent.

Ponturi pariuri Bordeaux vs Lorient: Bordeaux castiga oricare dintre reprize, cota 1.55 la Betano