Ponturi Pariuri – Bordeaux – Zenit Petersburg – Europa League – 08.11.2018

Joi 08.11.2018, incepand cu ora 22:00, va avea loc duelul Bordeaux – Zenit Petersburg, din cadrul rundei a 4-a a grupelor Europa League.

Bordeaux se claseaza in acest moment pe ultima pozitie a clasamentului grupei C din UEFA Europa League, cu 0 puncte acumulate dupa 3 partide. Francezii nu se descurca deloc in Europa League, suferind infrangere dupa infrangere. Acestia au cedat cu 1-0 pe terenul celor de la Slavia Praga, 1-2 pe teren propriu cu FC Copenhaga si 2-1 pe terenul celor de la Zenit Petersburg, la mijlocul lunii Octombrie. Nici in campionat gazdele nu se descurca prea bine, cu un singur punct acumulat in precedentele 3 etape. In weekend, Bordeaux a terminat la egalitate pe terenul celor de la Lyon, cu scorul de 1-1 Antrenorul gazdelor nu se poate baza in acest duel accidentatii S. Kalu, I. Lewczuk, Y. Sabaly si A. Mendy.

De partea cealalta, Zenit Petersburg se claseaza pe prima pozitie a acestei grupe de UEFA Europa League, echipa reusind sa adune 7 puncte in 3 etape. Rusii au parte de evolutii foarte bune in Europa League, inregistrand doua victorii consecutive in fata celor de la Slavia Praga (scor 1-0) si Bordeaux (scor 2-1). In campionat, acestia se afla pe o panta ascendenta, cu 6 puncte acumulate in ultimele 2 etape. In weekend, Zenit Petersburg a trecut de Akhmat Grozny pe teren propriu, cu scorul de 1-0. Rusii au clacat insa in cupa, acolo unde au pierdut pe terenul celor de la FK Rostov la inceputul lunii, cu scorul de 3-1. Sud americanul Ch. Noboa nu va efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Bordeaux se afla intr-o continua cadere, iar interesul pentru Europa League pare sa fie scazut in acest sezon. Moralul jucatorilor este cu siguranta scazut, asadar acestia vor avea probleme serioase. De partea cealalta, Zenit Petersburg isi poate asigura in mare masura calificarea in cazul unui succes in Franta. Ma astept la o partida dominata in intregime de Zenit, insa pentru o mai mare siguranta optez pentru pronosticul “x2”, la o cota de 1.53 oferita de cei de la Unibet.