Ponturi Pariuri – Braga – Zorya – Calificari Europa League – 16.08.2018

Joi 16.08.2018, incepand cu ora 22:30, va avea loc duelul Braga – Zorya, din cadrul turului 3 de calificare pentru Europa League.

Braga tocmai ce a inceput noul sezon competitional, echipa clasandu-se pe pozitia a doua in campionat, cu 3 puncte acumulate dupa prima partida. Acestia au reusit sa se impuna in prima etapa pe teren propriu, scor 4-2 in fata celor de la Nacionat, dupa dublele lui R. Horta si D. Sousa. Braga nu a fost nevoita sa mai evolueze in alte tururi preliminarii pana astazi. J.P. Dias Fernandes, Claudermir, R. Ferreira si L. Rosic nu vor putea evolua in aceasta partida, acestia avand unele probleme de ordin medical. Cei de la Braga nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Ianuarie, atunci cand Benfica se impunea aici in campionat, scor 1-3.

Zorya se claseaza in acest moment pe pozitia a 5-a a clasamentului primei ligi din Ucraina, echipa reusind sa obtina 7 puncte dupa 4 etape. Zorya se afla pe o panta ascendenta, reusind sa adune 4 puncte in ultimele 2 partide de campionat. Dupa remiza de pe teren propriu cu cei de la Ch. Odessa, Zorya a invins-o pe Karpaty in ultima runda, scor 1-0. La fel ca adversarii lor din aceasta seara, oaspetii nu au fost nevoiti sa mai evolueze in vreun tur preliminar, in aceasta vara. Antrenorul oaspetilor nu are niciun absent important pentru aceasta deplasare, asadar poate trimite in teren cel mai bun 11 posibil.

Cele doua echipe au remizat in mansa tur din Ucraina, scor 1-1. Portughezii au deschis scorul in minutul 69 prin R. Horta, in timp ce O. Karavaev a egalat pentru gazde in minutul 72 al partidei. Duelul a fost unul extrem de echilibrat, atat la posesie cat si la ocaziile de gol. Zorya va avea o misiune mult mai dificila in Portugalia, tinand cont de aportul fanilor lusitani. Totusi, ma astept la un duel interesant si cu ocazii de ambele parti. E dificil de prezis o invingatoare intr-o astfel de partida, asadar de aceasta data optez pentru un pronostic bazat pe goluri, care sper eu sa nu fie mai multe ca in mansa tur.