Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia – Copa America

Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia
Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia - sursa foto: skysports.com

Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia – Copa America

Confruntarea dintre Brazilia si Columbia, programata sa se joace in data de 24 iunie, de la ora 03:00, pe “Estadio Olimpico Nilton Santos”, este una ce conteaza pentru etapa a patra de la Copa America.

Evident, Brazilia este favorita certa la casele de pariuri, primind cota 1.49 la Unibet. De partea cealalta, pentru un succes al Columbiei avem o cota de 6.75.

Cotele de la Unibet pentru Brazilia vs Columbia

Brazilia

Nu are nevoie de prezentari speciale, fiind una dintre cele mai puternice nationale ale planetei, care emite pretentii uriase la fiecare turneu final, asa ca nu este o surpriza faptul ca porneste ca favorita certa in aceasta confruntare.

Castigatoarea ultimei editii de Copa America are un parcurs foarte bun in ultimul an. Aceasta este prima in clasamentul preliminariilor pentru mondial, cu punctaj maxim dupa sase runde. Asadar, cel mai probabil se va califica fara emotii la turneul final din 2022.

Brazilia a inceput perfect la aceasta editie de Copa America, impunandu-se lejer in primele doua jocuri. A invins mai intai cu 3-0 Venezuela, castigand apoi cu 4-0 disputa cu Peru. Asadar, a ajuns la noua victorii consecutive, interval in care a marcat de 26 de ori, primind doar doua goluri.

Columbia

Este una dintre cele mai bune nationale din America de Sud, insa care nu se poate compara cu adversara sa, nici din punct de vedere al valorii, dar nici al performantelor, asa ca bookmakerii au toate motivele sa o dea ca outsidera.

Spre deosebire de adversara sa, Columbia a disputat trei partide la aceasta editie de Copa America. A inceput cu dreptul, in prima runda invingand Ecuador la scor minim, remizand apoi la scor alb cu Venezuela.

In ultima runda, “Los Cafeteros” au clacat, pierzand cu Peru, scor 1-2. Asadar, in urma acestor rezultate ocupa pozitia a doua in grupa, fiind foarte aproape de calificarea in sferturi.

Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia

Brazilia este net superioara, din orice punct de vedere, avand un lot mai puternic, fiind de asemenea si intr-o forma mult mai buna. Aceasta este deja calificata in sferturi, e drept, insa ne asteptam sa isi respecte blazonul si sa joace la victorie. Asadar, vom miza pe un succes al brazilienilor, la o cota foarte buna de 1.49.

Ponturi pariuri Brazilia vs Columbia: Brazilia castiga -> cota 1.49