Ponturi pariuri Brazilia vs Qatar – Amical

Ponturi pariuri Brazilia vs Qatar - Amical

Ponturi pariuri Brazilia vs Qatar: joi, 6 iunie 2019, de la ora 03:30, Brazilia intalneste Qatar, intr-un duel amical, ultimul inaintea debutului la Copa America.

Sursa foto: skysports.com / bbc.co.uk

Brazilia, una dintre favorite la casigarea Copa America 2019

Gazda a turneului care sta sa inceapa peste cateva zile, Brazilia isi prezinta lotul. Nu putea face asta decat contra unei nationale mai slab cotate, asa cum este cea a Qatarului. Echipa merge foarte bine, ultima infrangere dateaza din urma cu un an, de la Campionatul Mondial, 1-2 cu Belgia. Intre timp, au mai avut loc alte opt dueluri, toate amicale, in care Brazilia a reusit opt victorii si un rezultat de egalitate.

De asemenea, cel mai recent meci s-a disputat spre sfarsitul lunii martie. Atunci, Tite&CO. s-au distrat in fata Cehiei, echipa pe care au invins-o cu 3-1. A fost cea de-a 17-a partida consecutiva in care “Selecao” inscrie cel putin un gol in meciurile pe care le are.

Ponturi pariuri Brazilia vs Qatar – Amical

Qatar se pregateste de Mondialul din 2022

S-a vorbit mult despre organizarea Campionatului Mondial din 2022 de catre Qatar. Multe nu a fost vorbe de bine si asta pentru ca acolo nu este o clima favorabila meciurilor de fotbal la nivel inalt. Totusi, banii pot face orice, indiferent ca vorbim despre Uefa, Fifa si peste trei ani, Cupa Mondiala se va tine acolo.

Nationala Qatarului se pregateste sa lase o impresie cat mai buna si cel putin in ultimul timp a reusit. Recent a castigat Cupa Asiei, dupa ce a reusit sa o invinga cu 3-1, in finala, pe mult mai cunoscuta nationala similara a Japoniei.  De altfel, nationala asiatica vine cu moralul ridicat, ultimele sapte meciuri oficiale au insemnat victorii pe linie. Printre nationalele pe care le-a mai invins se numara si Arabia Saudita (2-0) sau Coreea de Sud (1-0), acestea participand si la Cupa Mondiala din 2018.

Asa cum o arata numele celor doua echipe, este evident care dintre ele are prima sansa. Un bun rezultat in meciul cu Qatar face ca Brazilia sa debuteze la Copa America cu mai putina presiune.  Acesta este motivul pentru care astept sa se vada multa determinare in jocul gazdelor, iar la final sa castige lejer.  Sunt sanse bune sa vedem o formula inedita sau sa fie rulati toti jucatorii, de ambele parti.

Ponturi pariuri Brazilia vs Qatar: Brazilia castiga la cel putin trei goluri diferenta, cota 1.83 la Unibet