Ponturi Pariuri – Brest – Red Star – Ligue 2 – 02.11.2018

Ponturi fotbal Le Havre - Brest Ligue 1

Vineri 02.11.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Brest – Red Star, din cadrul rundei a 13-a a ligii secunde din Franta.

Brest se claseaza in acest moment pe pozitia a 3-a a clasamentului din Ligue 2, cu 26 de puncte acumulate dupa 12 etape. Francezul M. Autret este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 5 ori pana in acest moment. Gazdele se afla intr-o forma de zile mari, cu 13 puncte acumulate in precedentele 5 etape. Dupa victoriile consecutive inregistrate in fata celor de la Grenoble, Chateauroux, Valenciennes si Lorient, Brest a remizat pe terenul celor de la Clermont, cu scorul de 2-2. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna Iulie. Atunci, acestia cedau in campionat, in fata celor de la Metz, cu scorul de 0-1.

De partea cealalta, Red Star ocupa pozitia a 19-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 8 puncte dupa 12 partide de campionat. Francezul J. Donisa este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 2 goluri inscrise in campionat. Oaspetii au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte acumulate in ultimele 5 partide. Dupa victoria cu 2-0 in fata celor de la AC Ajaccio si remiza alba pe terenul celor de la Clermont, Red Star a cedat etapa precedenta pe teren propriu, 0-4 in fata celor de la Orleans. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Ianuarie 2017, incheiata cu scorul de 0-1.

Brest se afla intr-o continua ascensiune, cu 4 succese inregistrate in ultimele 5 etape, iar echipa pare o candidata certa la promovarea in primul esalon fotbalistic din Franta. De partea cealalta, Red Star nu impresioneaza cu nimic pana in acest moment, avand doar 2 victorii obtinute in 12 etape. De altfel, acestia au o defensiva foarte slaba, cu 21 de goluri incasate, asadar e greu de crezut ca oaspetii au mari sanse in aceasta deplasare. Recomandarea mea este pronosticul “1 solist”, la o cota de 1.50 oferita de cei de la Unibet.