Ponturi pariuri Brest vs Nimes – Ligue 1

ponturi franta

Ponturi pariuri Brest vs Nimes – Ligue 1

Duminica, 11 aprilie 2021, ora 16:00, pe Stade Francis-Le Ble, se vor intalni Brest si Nimes, partida ce va contra pentru etapa cu numarul 32 din Ligue 1.

Avem in fata cele mai slabe defensive din Ligue 1, si avand in vedere acest lucru trebuie sa luam in considerare un pronostic pe goluri, iar casele de pariuri ne ofera o cota destul de buna pentri cel putin 3 goluri in meci, 1.83.

Prezentare cote Betano – Brest vs Nimes

Ponturi pariuri Brest vs Nimes - Ligue 1

Brest

Vine dupa o noua infrangere in campionat, scor 1-0 in deplasarea de la Lorient, iar dupa acest insucces a coborat doua locuri in clasament, si ocupa locul 16 in momentul de fata, cu 35 de puncte. Are a doua cea mai slaba defensiva din Ligue 1, cu 54 de goluri primite in 31 de etape, si este unul dintre motivele pentru care se afla atat de jos in campionat.

Formatia lui Olivier Dall’Oglio a inregistrat 5 infrangeri in ultimele 7 jocuri oficiale.

Din cele 31 de meciuri jucate de Brest in aceasta stagiune de Ligue 1, 21 s-au incheiat cu cel putin 3 reusite.

Echipa probabila: Larsonneur; Duverne, Chardonnet, Brassier; Pierre-Gabriel, Fadiga, Lucas, Perraud; Cardona, Mounie, Honorat

Nimes

Dupa victoria surprinzatoare obtinuta pe terenului celor de la Lille, formatia vizitatoare au pierdut acasa in etapa precedenta, scor 0-2 in fata celor de la St. Etienne. Desi au bifat 4 victorii si doua remize in ultimele 8 etape de campionat, Nimes se afla in continuare in partea de jos a clasamentului, pe locul 18 mai exact, cu 29 de puncte, ceea ce face si mai importanta aceasta partida, adversara de astazi aflandu-se la doar 6 puncte distanta.

Are cea mai slaba defensiva din prima liga franceza, cu 58 de goluri incasate, si al doilea cel mai bun atac in acest moment, cu doar 30 de goluri inscrise.

Sta foarte bine in duelurile cu Brest, reusind sa se impuna in ultimele 5 confruntari.

Echipa probabila: Reynet; Alakouch, Ueda, Guessoum, Meling; Eliasson, Deaux, Cubas, Ripart, Ferhat; Kone

Ambele formatii au acelasi obiectiv pe acest sfarsit de campionat, acela fiind evitarea retrogradarii. Vom vedea doua echipe care vor incerca sa se impuna, si avand in vedere faptul ca se intalnesc cele mai slabe defensive din prima liga franceza, cred ca vom vedea o partida cu goluri, asa cum au fost in 5 din ultimele 6 conftuntari dintre cele formatii.

Ponturi pariuri Brest vs Nimes – Ligue 1

Peste 2.5 goluri, cota 1.83 la Betano