Ponturi pariuri Brisbane City vs Brisbane Strikers – NPL Queensland

Ponturi pariuri Brisbane City vs Briosbane Strikers

Ponturi pariuri Brisbane City vs Briosbane Strikers: sambata, 13 iulie, de la ora 11:30, Brisbane City urmeaza sa o intalneasca pe Brisbane Strikers. Meciul face parte din etapa cu numarul 24 din cadrul NPL Queensland.

Sursa foto: townsville bulletin

Brisbane City

Dupa patru meciuri slabe consecutive era normal sa vina si un rezultat pozitiv. Acesta a venit in runda anterioara, atunci cand Brisbane City a trecut cu 3-1 de Eastern Suburbs. A fost un duel care s-a disputat pe teren strain, acolo unde are cele mai multe victorii. Se afla in prima jumatate a clasamentului, ea ocupand locul 6, cu 32 de puncte. Este departe de zona play-off-ului, intre ea si echipa de pe pozitia a patra sunt 14 lungimi.

Revenirea pe terenul rpopriu si o pune si mai mult in dificultate. Brisbane City in fata propriilor suporteri a reusit sa castige un singur punct in ultimele patru asemenea confruntari. Pe de alta parte, faptul ca are rol de gazda anunta si un meci spectaculos.

Brisbane Strikers

Colega de clasament cu adversara din acest duel, Brisbane Strikers se afla pe locul 5, cu 33 de puncte. Este intr-o forma buna, in runda anterioara a reusit sa-si treaca in cont cea de-a zecea victorie stagionala. Pusa in fata propriilor suporteri, aceasta a reusit sa castige cu 5-2, acasa, in fata celor de la Eastern Suburbs.

Trei din ultimele patru jocuri avute in NPL Queensland au fost castigate de catre ea cu cel putin trei goluri inscrise.  De asemenea, faptul ca urmeaza sa evolueze in deplasare nu o intimideaza absolut deloc pe aceasta. Brisbane Strikers a reusit sa-si treaca in cont 19 puncte din 30 maxim posibile. Sase din cele zece victorii stagionale au fost obtinute jucand in aceasta postura.

Ambele echipe au reusit ca in ultimul meci jucat sa isi castige partida. Astfel, intra in acest duel cu moralul cat se poate de ridicat si se anunta si un meci spectaculos. In tur, intr-un meci jucat in urma cu trei luni si jumatate, City s-a impus cu 3-1. D e altfel, in ultimele lor trei confruntari ambele echipe au reusit sa inscrie

Ponturi pariuri Brisbane City vs Brisbane Strikers: peste 3.5 goluri, cota 1.85 la Betano