Ponturi pariuri Brisbane City vs Queensland Lions – NPL Queensland

Ponturi pariuri Brisbane City vs Queensland Lions – NPL Queensland

Ponturi pariuri Brisbane City vs Queensland Lions: sambata, 22 iunie, de la ora 11:30, Brisbane City o intalneste pe Queensland Lions, in etapa cu numarul 21.

Brisbane City

Jocul slab aratat in etapa trecuta a adus un singur punct echipei Brisbane City. A evoluat pe teren propriu, in fata celor de la Moreton Bay United, 2-2 fiind scorul. A fost un meci in care am avut de toate, penalty, autogoluri si rasturnari de scor. Din nou am ales bine pronosticul si pentru acest duel, mizand pe cel putin trei reusite.

A fost a treia etapa consecutiva in care Brisbane City evolueaza si nu reuseste sa castige. Mai mult decat atat, s-a indepartat de zona play-off-ului, acum ea ocupa locul 7, cu 29 de puncte. In ciuda atacului destul de bun, este la zece puncte in spatele celor de la Gold Coast Knights, care sunt pe locul 4, ultimul de play-off.

Queensland Lions

In tabara cealalta, Queensland Lions este cea mai in forma echipa din ultimele cinci etape. Sunt infruntari in care a evitat esecul si a reusit sa stranga patru victorii si un rezultat de egalitate. De altfel, este si pe locul al doilea in clasament, cu 44 de puncte, la sapte lungimi in spatele liderului Peninsula.

A punctat foarte bine la capitolul goluri primite, Queensland Lions este echipa cu cele mai putine goluri incasate. Din 18 intalniri, a luat 12 goluri, avand +36 in dreptul golaverajului. Faptul ca joaca in deplasare nu schimba cu nimic situatia. Din contra, s-a descurcat foarte bine si in postura de echipa vizitatoare, avand opt victorii, o remiza si o infrangere.

Asa cum o arata cifrele, balanta se inclina aproape decisiv in partea oaspetilor. Queensland Lions este echipa care sta mult mai bine si acasa, cat si in deplasare. De altfel, s-a vazut lucrul acesta si in partida din tur, atunci cand a invins-o cu un neverosimil 7-0 pe Brisbane City. Merg pe aceeasi directie, cea in care formatia vizitatoare sa iasa mai bine si la final sa obtina toate punctele puse la bataie.

Ponturi pariuri Brisbane City vs Queensland Lions: 2 pauza / 2 final, cota 1.75 la Unibet