Ponturi pariuri Brisbane Strikers vs Sunshine Coast – NPL Queensland

Ponturi pariuri Brisbane Strikers vs Sunshine Coast – NPL Queensland

Ponturi pariuri Brisbane Strikers vs Sunshine Coast: sambata, 20 iulie 2019, de la ora 11:00, Brisbane Strikers o intalneste pe Sunshine Coast. Este un duel al rundei cu numarul 18 din NPL Queensland.

Sursa foto: sunshinecoastfc.com.au

Brisbane Strikers

Ultimele zece dueluri s-au jucat pe viata si pe moarte, asa se face ca nu a existat o remiza in tot acest timp. De asemenea, trei dintre aceste meciuri s-au terminat cu esec, iar sapte au fost victorii cu cel putin doua goluri inscrise. Este si o formatie foarte spectaculoasa, s-a vazut bine lucrul acesta si in ultimele zece etape. Au fost jocuri in care s-au inscris cel putin trei goluri.

In etapa trecuta, dupa o perioada destul de buna in care a condus si cu 2-0, a sfarsit pierzand. Tabela meciului dintre Brisbane City si Brisbane Strikers s-a incheiat 4-2, iar ea suferea a noua infrangere. De asemenea, ocupa locul 6, cu 33 de puncte, departe de zona play-off-ului. 13 lungimi stau intre ea si Gold Coast Knights, echipa care se afla pe locul patru, ultimul de play-off.

Sunshine Coast

Nu exista echipa mai slaba precum Sunshine Coast, cel putin nu in NPL Queensland. Aceasta ocupa ultimul loc, cu 4 puncte, la 14 lungimi de primul loc neutru. Mai mult decat atat, din 22 de meciuri disputate, 20 dintre ele au fost infrangeri. Astfel, nu trebuie sa ne mire faptul ca are cea mai slaba ofensiva si una dintre cele mai slabe defensive.

Mai mult decat atat, ultimele 14 etape disputate de Sunshine Coast s-au incheiat cu infrangeri. Cea mai recenta dateaza din urma cu o saptamana, atunci cand a cedat acasa. A fost 2-3, in fata unei alte echipe modeste din NPL Queensland, SWQ Thunder. De asemenea, in cea mai mare parte dintre meciuri a luat cel putin doua goluri.

Strikers este echipa care a iesit de cele mai multe ori in evidenta atunci cand a intalnit-o pe Sunshine Coast. Asa s-a intamplat in ultimele 11 meciuri directe, dueluri in care Brisbane Strikers a castigat de fiecare data. Mai mult, in tur a fost 4-0, o diferenta pe care trebuie sa o asteptam si de aceasta data. Indraznesc sa afirm ca as lua in considerare si un meci cu cel putin sapte goluri.

Ponturi pariuri Brisbane Strikers vs Sunshine Coast: peste 5.5 goluri, cota 2.60 la Unibet