Ponturi Pariuri – Cagliari – Bologna – Serie A – 06.10.2018

Ponturi fotbal Bologna vs Sassuolo

Cagliari – Bologna este un meci din Serie A, cu incepere la 16:00, ce se va juca pe Sardegna Arena, unde golurile nu ar trebui sa lipseasca.

◘ Cagliari este o echipa de pluton a fotbalului italian, care nu are mari pretentii in Serie A, in acest sezon incercand sa se mentina in primul esalon. Parcursul de pana acum nu este unul chiar grozav, insa echipa lui Rolando Maran este in afara zonei “rosii”, ocupand locul 17. Sase puncte au adunat gazdele acestei confruntari in cele sapte etape disputate in campionatul Italiei, in acestea reusind sa obtina un sigur succes, in deplasarea de la Atalanta, remizand de trei ori, cu Sassuolo, AC Milan si Sampdoria, pierzand in infruntarile cu Empoli, Parma si Inter Milan. Cagliari sta destul de slab din punct de vedere ofensiv, marcand doar de patru ori in actualul sezon, incasand nu mai putin de noua goluri.

Cragno – Srna, Pisacane, Romagna, Padoin – Barella, Bradaric, Castro – Pedro – Sau, Pavoletti

◘ Bologna este la randul ei o echipa ce nu spune multe in fotbalul din “cizma”, dispunand ce-i drept de un lot modest, cu care nu poate emite pretentii la performante impresionante. Echipa pregatita de legendarul Filippo Inzaghi este la un punct de adversara sa, ocupand treapta a 15-a a clasamentului din Serie A. Oaspetii din aceasta seara au reusit doua victorii in cele sapte etape de pana acum, invingandu-le pe AS Roma si Udinese, remizand o singura data, cu Frosinone, suferind nu mai putin de patru infrangeri, pierzand in infruntarile cu SPAL, Inter Milan, Genoa si Juventus. Bologna nu se poate mandri nici ea cu un atac grozav, marcand doar patru goluri pana acum, incasand de doua ori mai multe.

Skorupski – Maio, Danilo, Calabresi – Mattiello, Dzemaili, Nagy, Pulgar, Krejci – Santander, Falcinelli

Desi cele doua nu dispun de cifre bune in ofensiva, vom miza pe faptul ca se vor marca minim doua goluri, pornind de la premiza ca se va marca la ambele porti, avand in vedere faptul ca ambele formatii vor forta victoria.