Ponturi pariuri Camerun vs Noua Zeelanda – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Camerun vs Noua Zeelanda - Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Camerun vs Noua Zeelanda: joi este o noua runda de meciuri de la Cupa Mondiala de fotbal feminin. De la ora 19:00, la Montpellier, pe “Stade de al Mosson”, Camerun intalneste Noua Zeelanda, in lupta pentru locul al treilea din Grupa E.

Sursa foto: cbssports

Camerun

Invinsa in ambele meciuri pe care le-a disputat la Cupa Mondiala de fotbal feminin din 2019, Camerun ocupa locul 3. Are 0 puncte, dar singurul motiv de mandrie este golul pe care l-a inscris in fata Olandei, in acel 1-3. Gabrielle Onguene este jucatoarea care a dat singurul gol al nationalei africane la aceasta competitie, pana in acest moment.

A mai fost un meci pe care aceasta l-a pierdut, cel contra Canadei.A luat atunci gol in minutul 45, dar mai mult decat atat, nu a vazut poarta adversarilor. Pe de alta parte, o victorie la scor a acesteia, cel putin la doua goluri diferenta, ii poate asigura calificarea in fazele superioare. La Cupa Mondiala merg cele mai bine patru echipe clasate pe locul al treilea in grupele din care fac parte.

Noua Zeelanda

Modestia in joc este caracteristica principala a nationalei de fotbal feminin din Noua Zeelanda. Este echipa care a trecut prin grupe, cel putin pana acum, doar asteptand sa fie atacata. Astfel, in 180 de minute de fotbal la cel mai inalt nivel, nu a reusit sa inscrie. 0-3 este golaverajul pe care aceasta il are.

Daca in primul meci din grupa a luat gol in minutul 90+2, nu putem spune ca a fost ghinion. Tot meciul a respins atacurile purtate de adversari, dar era nedrept sa incheie la egalitate. In meciul contra Canadei a stat pe doua linii, preferand sa nu aiba un atacant. Cel putin asta am vazut, o echipa care nu ajunge la poarta nici macar intr-o singura faza.

Poate ca Noua Zeelanda este putin mai bine cotata la agentiile de pariuri, dar Camerun mi-a placut mai mult. A pus presiune, asa cum a putut si a reusit sa inscrie acel gol. Mai mult decat atat, victoria aici este primordiala, pentru ca si cu 3 puncte obtinute acum, pe final, poti merge mai departe. Astfel, daca una dintre ele o sa castige, ma astept ca nationala africana sa o faca, ea aratand mai multa determinare si dorinta.

Ponturi pariuri Camerun vs Noua Zeelanda: 1X, cota 1.58 la Unibet