Ponturi pariuri Canada vs Camerun – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Canada vs Camerun - Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Canada vs Camerun: luni seara, de la ora 22:00, pe “Stade de la Mosson” din Montpellier, Canada si Camerun se vor infrunta in cadrul Cupei Mondiale de fotbal feminin. Sunt componente ale Grupei E.

Sursa foto: tsn.ca

Canada

Vorbim despre o echipa nationala care e capabila sa opuna rezistenta si sa joace pentru trofeu. Canada, este, totusi, ocupanta locului 5 in ierarhia FIFA a fotbalului feminin. De altfel, este o prezenta relativ constanta in cadrul Cupei Mondiale, avand in vedere si lipsa adversarilor din CONCACAF. De altfel, a ajuns aici dupa ce a jucat finala play-off-ului, pierduta cu 0-2, in fata nationalei Statelor Unite.

In ceea ce priveste Cupa Mondiala, Canada este la a saptea participare consecutiva. In tot acest timp, cea mai buna clasare a fost in 2003, cand a incheiat pe locul 4. Anul trecut a reusit sa iasa din grupe, parasind competitia dupa disputarea sferturilor de finala.

Camerun

Camerun este una dintre cele trei echipe africane calificare la Cupa Mondiala de fotbal feminin din 2019. Alaturi de Nigeria si Africa de Sud, vor avea o misiune aproape imposibila. Totodata, este si una dintre cele mai slabe nationale care participa la turneul final, ocupand locul 46 in clasamentul FIFA. Lucrul acesta se vede si prin prisma rezultatelor din ultimul timp.

Inaintea pegatirii acestui turneu, Camerun a jucat trei meciuri de pregatire. A fost 2-1 in jocul contra Croatiei, insa, ultimele doua meciuri au fost infrangeri. Nationala africana a pierdut cu 0-1 in fata Chinei si 0-4 contra Spaniei, o alta nationala care este si ea prezenta la acest turneul final.

In ciuda faptului ca sunt la turneul final, diferenta dintre ele este clar una mare. Canada are pretentii ca poate sa iasa lejer din grupa, in timp ce Camerun are probleme, fiind o nationala usor accesibila. De asemenea, nationala africana este pentru a doua oara la Cupa Mondiala, anul trecut a iesit sa iasa din grupa. Una peste alta, sunt nationala obisnuite sa joace la asemenea inaltime, drept pentru care astept o replica solida, cu cel putin trei goluri inscrise.

Ponturi pariuri Canada vs Camerun: peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet