Ponturi pariuri Canada vs Noua Zeelanda – Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Canada vs Noua Zeelanda - Cupa Mondiala

Ponturi pariuri Canada vs Noua Zeelanda: sambata, 15/06/2019, de la ora 22:00, pe “Stade des Alpes”, din Grenoble, Canada o intalneste pe Noua Zeelanda. Este un meci din cadrul Grupei E de la Cupa Mondiala de fotbal feminin.

Canada

Una dintre favoritele grupei, Canada ar putea sa devina deja calificata inainte cu o etapa de incheierea grupelor. A debutat cu o victorie, reusind sa inscrie in minutul 45 al meciului cu nationala statutului Camerun. A fost un joc in care Kadeisha Buchanan, jucatoarea lui Lyon, a inscris unicul gol al meciului acela.

Cel mai important este ca nu a permis adversarului sa traga pe spatiul portii aparate de Stephanie Labbe. De altfel, 2019 este un an in care jocul canadiencelor a functionat la capacitate maxima. In cele noua meciuri pe care le-a disputat, oficiale sau de pregatire, a reusit sa obtina sapte victorii si doua remize.

Noua Zeelanda

Limitata din toate punctele de vedere, aceasta a inceput Cupa Mondiala din postura de outsider. In chiar ultimul meci de pregatire inaintea turneului din Franta, a pierdut cu 0-1, in fata Tarii Galilor. A fost si scorul pe care l-a inregistrat in disputa cu Olanda, din prima etapa. Noua Zeelanda a fost serios dominata in prima partida, avand o posesie foarte mica.

O victorie a nationalei din Noua Zeelanda ne aduce un profit substantial, de 8.75 ori mai mult decat miza pariata. Totusi, sansele sa se intample acest lucru sunt destul de mici, avand in vedere posibilitatile reduse. Totodata, si-a aratat limitele scazute pe care le are in disputele contra echipelor cu pretentii, aspect sesizat in amicale.

Intre Canada si Noua Zeelanda este o diferenta considerabila. Totusi, cele doua s-au mai intalnit la Cupa Mondiala, in 2015, cand au incheiat atunci 0-0. S-au schimbat lucrurile intre timp, motiv pentru care vreau sa cred ca nationala Canadei trebuie sa joace mai bine. In acelasi timp, adversarele sunt nevoite sa joace mai deschis, in incercarea de a castiga. Una peste alta, ma astept sa vad un joc suficient de bun din partea Canadei, pentru a castiga din nou, dar fara ca adversarul sa inscrie.

Ponturi pariuri Canada vs Noua Zeelanda: nu marcheaza ambele, cota 1.50 la Unibet