Ponturi Pariuri – Celtic – Rosenborg – Calificari Champions League – 25.07.2018

Ponturi fotbal - Alashkert - Celtic - Preliminarii UEFA Champions League - 10.07.2018

Miercuri 25.07.2018, incepand cu ora 21:45, va avea loc duelul Celtic – Rosenborg, din cadrul turului 2 de calificare pentru Champions League.

Celtic s-a clasat sezonul precedent pe prima pozitie a clasamentului primei ligi din Scotia, cu 82 de puncte acumulate in 38 de etape. S. Sinclar a fost golgheterul echipei in play-off, acesta reusind sa puncteze de 10 ori. Scotienii au reusit sa castige si cupa, dupa un 2-0 inregistrat in finala cu cei de la Motherwell. Celtic a fost nevoita sa isi inceapa aventura europeana inca din primul tur preliminar, acolo unde a dat piept de modesta Alashkert. Scotienii nu au avut nici cea mai mica emotie in dubla mansa, reusind sa se impuna cu scorul de 3-0 atat in tur, cat si in retur. Antrenorul gazdelor nu se va putea baza in acest duel pe israelianul N. Bitton si scotianul L. Griffiths, ambii fiind accidentati.

Rosenborg a incheiat in ultimul sezon pe primul loc in primul esalon fotbalistic din Norvegia, cu 61 de puncte obtinute in 30 de partide. Danezul N. Bendtner a fost omul cheie al echipei in campionat, cu cele 19 goluri inscrise. In prezent, acestia se afla in plin sezon competitional, ocupand pozitia a 2-a a clasamentului, cu 33 de puncte acumulate in 16 etape. Rosenborg a fost nevoita sa dispute turul 1 preliminar UEFA Champions League, trecand cu emotii de cei de la Valur, cu scorul general de 3-2. Nigerianul S. Adegbenro si norvegianul A. Konradsen nu vor efectua aceasta deplasare, din pricina unor probleme de ordin medical.

Celtic este vazuta drept favorita de casele de pariuri in aceasta partida cat si la calificare, lucru fondat ce e drept. Scotienii reprezinta o echipa extrem de puternica pe teren propriu, iar acestia provin dintr-un campionat mult mai puternic si valoros. De altfel, Celtic are un lot net superior fata de cel al norvegienilor, asadar ma astept la un duel dominat in intregime de ei. E greu de crezut ca Rosenborg poate rezista pe Celtic Park in atmosfera incredibila de acolo, asadar recomandarea mea este un succes al scotienilor.