Ponturi pariuri Celtic vs Sarajevo – Liga Campionilor

Ponturi pariuri Celtic vs Sarajevo - Liga Campionilor

Ponturi pariuri Celtic vs Sarajevo: miercuri, 17/07/2019, de la ora 21:45, pe “Celtic Park”, Celtic Glasgow intalneste FK Sarajevo, in mansa secunda din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Este un duel care pleaca de la 3-1 pentru campioana Scotiei. Cine se calfica urmeaza sa intalneasca invingatoare dintre Kalju si Shkendija.

Sursa foto: bbc.co.uk

Celtic Glasgow

Campioana Scotiei nu are inca un adversar pe masura valorii ei, cel putin nu in competitiile interne. Asta are repercursiuni si in Europa, pentru ca echipele din Scotia intra in Europa League/Liga Campionilor inca din primele tururi. Asa este cazul si lui Celtic Glasgow, o formatie care este la 90 de minute de calificarea in turul al doilea. Favorita certa inainte dublei cu Sarajevo, a aratat bine. Si-a scos la iveala atuurile inca din primul duel, cand a luat o optiune serioasa.

Dupa un duel destul de usor, campioana Scotiei a reusit sa castige cu 3-1, luand clar un avantaj care pare de neremontat. Mai mult decat atat, aceasta si-a permis ca la finalul saptamanii trecute a jucat un amical. A fost un meci incheiat 0-0, cu formatia Rennes, detinatoarea Cupei Frantei.

FK Sarajevo

Nivelul slab al celor de la Sarajevo i-a facut sa fie cu un pas si jumatate in Europa League. Echipele eliminate din turul 1 preliminar din Champions League vor merge in cea de-a doua competitie ca valoare destinata echipelor de club din Europa. Inca nu a inceput sezonul, asa ca, singurul meci oficial pe care l-a disputat in acest sezon a fost cel din tur.

Pe de alta parte, faptul ca in urma cu o saptamana a deschis scorul, trebuie sa ii ofere ceva curaj. Atunci, Oremus si-a dus echipa in avantaj in cel de-al 29-lea minut al jocului. La fel de adevarat este si ca echipa nu a rezistat mult fara sa primeasca gol. Pentru ca, doar cateva minute mai tarziu s-a restabilit egalitatea. In cea de-a doua repriza a existat o singura echipa pe teren, ea a fost Celtic, tot atunci s-a facut diferenta.

Asa cum am si punctat anterior, Celtic este deja calificata si cred ca o sa trateze acest joc ca pe un meci amical. Valoric este peste ceea ce poate Sarajevo, drept pentru care ma astept ca tot ea sa aiba initiativa. Drept pentru care, asa cum s-a vazut si in tur, sa inscrie de cel putin trei ori in fata campioanei Bosniei.

Ponturi pariuri Celtic vs Sarajevo: peste 2.5 goluri, cota 1.47 la Betano