Ponturi pariuri Cerro CA vs Wanderers – Copa Sudamericana

Ponturi pariuri Cerro CA vs Wanderers

Ponturi pariuri Cerro CA vs Wanderers: vineri este returul Copei Sudamericana si printre meciurile programate este si Cerro Ca vs Wanderers. Se pleaca de la scorul din primul minut, 0-0.

Sursa foto: elcomercio.pe

Cerro CA

Uruguayenii au jucat bine acasa, in ultimul meci disputat acolo, in Copa Sudamericana, au transat calificarea. Dupa 1-1 in tur, cu peruanii de la Cajamarca, a fost 3-1 in mansa secunda si 4-2 la general. In ciuda unei evolutii mai putin reusite in tur, pana la urma a reusit sa nu primeasca gol, ceea ce este important.

Nu este adepta meciurilor spectacol, in ultimele sale zece intalniri, de doua ori s-a intamplat sa se inscrie cel putin trei reusite. Pe de alta parte, Cerro CA revine acasa, locul unde a avut rezultate mai bune. In acelasi timp, anul trecut, in Copa Sudamericana, a fost eliminata tot in urma unei duble avute in saisprezecimi. Pierdea atunci cu 1-3, in fata brazilienilor de la Bahia.

Wanderers

Increzatoare in urma rezultatelor inregistrate in ultimul timp, Wanderers are o sansa buna. Ea a reusit in tur sa termine fara gol primit, dupa 0-0, un gol al ei ar putea sa fie de ajuns pentru a se califica. In etapa trecuta, de campionat, disputata la finalul saptamanii trecute, a terminat tot la egalitate. A evoluat pe terenul propriu, locul unde a incheiat 2-2, cu Plaza Colonia, dupa ce a condus cu 1-0 si 2-1.

Calificarea in aceasta faza a venit datorita succesului cu 3-1 din dubla cu peruanii de la Huancayo. E drept, Wanderers a transat acel meci datorita victoriei de pe teren propri. A fost 1-1 in deplasare, si 2-0 cand a jucat pe propriul teren.

Este un duel intre doua echipe din acelasi campionat. Cerro CA si Wanderers s-au mai intalnit de multe ori de-a lungul timpului. In ultimii doi ani, Cerro s-a impus in trei randuri, alte doua meciuri au fost remize si Wanderers a castigat o singura data.  Cunoscandu-se bine, e de asteptat sa vedem un nou mec echilibrat, cum au fost o buna parte dintre disputele directe.

Ponturi pariuri Cerro CA vs Wanderers: nu marcheaza ambele, cota 1.54 la Unibet