Ponturi Pariuri – Chateauroux – Red Star – Ligue 2 – 17.08.2018

Vineri 17.08.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul Chateauroux – Red Star, din cadrul rundei a 4-a a ligii secunde din Franta.

Chateauroux se claseaza in acest moment pe pozitia a 16-a a clasamentului din Ligue 2, cu 2 puncte acumulate dupa 3 etape de campionat. Gazdele au inceput foarte slab acest nou sezon, nereusind inca sa obtina vreo victorie. Acestia au remizat alb in prima etapa cu Clermont, au cedat etapa trecuta pe teren propriu cu Lorient (scor 1-2) si au terminat la egalitate pe terenul celor de la Valenciennes etapa precedenta, scor 1-1. La mijlocul saptamanii, Chateauroux a reusit sa se califice in urmatoarea runda a Cupei Ligii Frantei, dupa o victorie cu 1-0 in fata celor de la Niort. Gazdele nu au mai castigat o partida de campionat pe teren propriu, din luna Aprilie, atunci cand o invingeau pe Niort cu scorul de 2-1.

De partea cealalta, Red Star ocupa pozitia a 18-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 0 puncte dupa 3 partide de campionat. Oaspetii nu se descurca deloc in acest nou sezon, cu 3 infrangeri din 3 posibile inregistrate si un singur gol inscris. Acestia au cedat rand pe rand cu 1-2 in fata celor de la Niort, 0-1 in fata celor de la Lens si 0-1 in fata celor de la Le Havre. Acum cateva zile, oaspetii tocmai ce si-au incheiat parcursul in Cupa Ligii Frantei, dupa un 0-1 in fata celor de la Nancy. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Aprilie 1999, incheiata cu scorul de 1-4.

Niciuna nu a inceput prea bine noul sezon, insa Red Star se afla intr-o situatia mai ingrata ca adversara sa. Gazdele vin dupa o calificare in Cupa Ligii Frantei, asadar moralul jucatorilor este cu siguranta ridicat. De altfel, acestia au marcat in 3 din cele 4 partide dispuate in acest sezon, in timp ce Red Star are un singur gol inscris in 4 partide oficiale. Ma astept la o partida mult mai buna a celor de la Chateauroux, tinand cont de avantajul terenului propriu. Recomandarea mea asadar este pronosticul “1 solist”, la o cota de 2.00 oferita de cei de la Unibet.